• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1402040704467
  • خبرنگار : 50448

نکاتی درباره خرید دام و قربانی کردن

نکاتی درباره خرید دام و قربانی کردن

ایسنا/بوشهر کارشناس مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به مناسبت عید سعید قربان از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند خودداری کنید.

محمدباقر مهبودی چهارشنبه ۷ تیر با تأکید بر اینکه در صورت ضرورت خرید دام زنده، آن را از میادین عرضه مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنید اظهار کرد: ذبح دام را فقط در کشتارگاه‌ها و تحت نظر اداره دامپزشکی انجام دهید و به‌هیچ‌عنوان دام را در منازل و معابر ذبح نکنید.

این کارشناس بهداشتی افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس کار مناسب استفاده کرده و ابزارشان را بعد از ذبح دام ضدعفونی کنند. همچنین خونابه باید به طریق بهداشتی دفع شده و جای آن شست‌وشو شود.

کارشناس مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدار داد: به‌هیچ‌وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است را ذبح و مصرف نکنید.

مهبودی خاطرنشان کرد: گوشتِ دام ذبح شده باید قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال قرار داده شود در حالی که جگر و امعاواحشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال مصرف کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha