• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402041811100
  • خبرنگار : 50225

یک کشته و ۷ مصدوم در سه حادثه در خوزستان

یک کشته و ۷ مصدوم در سه حادثه در خوزستان

ایسنا/خوزستان سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کشته شدن یک نفر و مصدومیت هفت تن در سه حادثه در استان خوزستان خبر داد.

عارف شرهانی در گفت‌و گو با ایسنا،. اظهار کرد: ساعت ۱:۰۵ امروز (۱۸ تیرماه) از طریق تماس با سامانه ۱۱۵،خبری مبنی بر اقدام به خودکشی یک مرد با گاز شهری در محدوده نورد لوله اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: در پی این حادثه این مرد ۳۵ ساله دچار مسمومیت شد که توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی انتقال یافت.

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در پی برخورد یک دستگاه خودروی پژو و یک دستگاه ال ۹۰ که ساعت ۵:۴۰ امروز در محور هندیجان - دیلم رخ داد نیز یک مرد ۳۳ ساله جان باخت.

وی افزود:  در حادثه برخورد یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه سمند نیز که ساعت ۲۳:۱۵ دیشب در محور شوش - روستای محمد غزوان رخ داد، شش نفر مصدوم شدند.

شرهانی بیان کرد: مصدومان این حادثه دو مرد ۳۸ و ۶۱، دو دختر بچه پنج و ۱۰ ساله و دو زن ۳۳ و ۶۰ ساله بودند که دو مصدوم با یک آمبولانس ۱۱۵ به بیمارستان نظامی مافی شوش، دو مصدوم به بیمارستان گلستان اهواز و دو مصدوم دیگر توسط آمبولانس جمعیت هلال احمر به بیمارستان گلستان انتقال یافتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha