• پنجشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402042214408
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان یعنی حدود ۵۲۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

«محسن عزیزی» روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران افزود: این تعداد در پنج صندوق کارکنان دولت، سایر اقشار (کمیته امداد و بهزیستی، خانواده های ایثارگران)، دفترچه های ایرانیان سلامت همگانی و روستائیان و عشایر تحت پوشش این بیمه سلامت هستند.

وی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم یعنی همان عدالت در سلامت، اظهار کرد: در این دولت برنامه هایی تدارک دیده شده تا توجه بیشتری به بیماران خاص و صعب العلاج شود.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این بیماران با بارگذاری مدارک و اسناد مورد نیاز در سامانه "شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران" و تایید بیماری و نوع خدمات درمانی که دریافت می کنند از خدمات این صندوق بهره مند می شوند.

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۱ تاکنون هفت هزار ۲۰۰ نفر از این بیماران در استان شناسایی و نشاندار شدند و زیر پوشش خدمات صندوق قرار گرفتند.

عزیزی تصریح کرد: چنانچه این بیماران نشاندار شوند در مراکز دولتی ما بیش از ۹۰ درصد هزینه های دارویی مرتبط با بیماری توسط سازمان بیمه گر پرداخت می شود.

وی ادامه داد: در بخش خصوصی هم تا ۸۰ درصد خدماتی که مرتبط با بیماریشان است همچون شیمی درمانی رادیوتراپی و اسکن های خاص و آزمایشات خاص شامل این موضوع می شود.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بیماران دیابتی به خصوص افرادی که انسولین مصرف می کنند و دچار بیماری های وابسته به به دیابت هستند نیز سال آینده برای حمایت بیشتر نشاندار می شوند.

عزیزی تاکید کرد: در سوم آبان ماه ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج با پوشش ۱۰۴ بیماری خاص و صعب العلاج در کشور رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون قریب به ۵.۳ میلیارد تومان از قبیل خارج از ضوابط از محل ۵ طرح به بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده که در خرداد ماه ۱۴۰۲ تعداد ۲۸۰ پرونده بیماران خاص و صعب العلاج که از سال ۱۴۰۱ پذیرش شده بود به مبلغ ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون ریال صدور حواله شده و به امورمالی جهت پرداخت ارسال شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha