• جمعه / ۲۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402042314697
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

امام جمعه موقت زاهدان؛

با تقویت بنیان و اساس خانواده باید تهاجم فرهنگی دشمنان را بی اثر کرد

با تقویت بنیان و اساس خانواده باید تهاجم فرهنگی دشمنان را بی اثر کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان امام جمعه موقت زاهدان گفت: با برنامه های فرهنگی سازنده و تقویت بنیان و اساس خانواده ها باید تهاجم فرهنگی دشمن را بی اثر کرد و در این بین نهادهای فرهنگی در کشور نقش بسیار زیادی دارند و باید به نقش خودشان در این زمینه بیشتر عمل کنند.

حجت‌الاسلام علی اکبرپور در خطبه های این هفته نمازجمعه زاهدان اظهارکرد: دشمنان با توطئه‌ها و ترفندهای مختلف، تخریب و نابودی بنیان خانواده را هدف قرار داده تا از این طریق به ایران اسلامی ضربه وارد کنند.

امام جمعه موقت زاهدان در ادامه گفت: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی در تهاجم علیه کشورمان ، کیان خانواده در ایران را مورد هدف قرار داده و به صراحت رابطه های درون و برون خانواده را مورد تاراج قرار داده است.

وی با بیان این که از نظر اسلام خانواده پر اهمیت ترین نهاد اجتماعی، است افزود: هر چه نهاد خانواده مستحکم تر و با نشاط تر باشد جامعه اسلامی نیز با دوام تر خواهد بود.

وی افزود: سرمنشاء تمام زندگی‌های موفق یک زن و مادر قدرتمند است، زیرا چنین زنانی می‌توانند فرزندانی سالم و مفید به جامعه تحویل دهند.

حجت الاسلام اکبر پور با بیان اینکه در مولفه جمعیت سه موضوع دارای اهمیت است تصریح کرد: اولین موضوع موثر در جمعیت تشکیل زندگی و خانواده، مولفه دوم تحکیم و استحکام خانواده و مولفه سوم تکثیر نسل است.

وی با بیان اینکه کشوری که پیر شود مورد هجمه چپاولگران خواهد بود اظهاکرد: جامعه رو به پیری استقامتش کاهش پیدا می‌کند و متاسفانه کشور ما به سمت پیر شدن می‌رود که باید از این مورد جلوگیری کرد.

امام جمعه موقت زاهدان با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم گفت: پیاده‌روی اربعین نماد همبستگی مسلمانان و محرم نماد پیروزی خون بر شمشیر است و به طور قطع مراسم‌های محرم امسال باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار خواهد شد.

وی اظهارکرد: در پرتو اربعین؛ صلح، اخلاق مداری، عزتمندی و همدلی برای تحقق زندگی توام با ایمان و سعادت برای همه انسانها مدنظر است.

جت الاسلام اکبر پور بیان کرد: دشمنان تبلیغات زیادی می کنند که مردم از دین روی گردان شدند در حالیکه مردم در جشن غدیر به خوبی نشان دادند که چه میزان به دین و اولیای الهی اهمیت می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha