• سه‌شنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402050301579
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

صدور بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم

صدور بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم

ایسنا/سیستان و بلوچستان بسیج دانشجویی شهید حامد رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی جسارت به ساحت قرآن کریم در سوئد بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا- در این بیانیه آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

مصیبت اهانت و جسارت به ساحت اقدس قرآن کریم که برای دومین بار در یک ماه اخیر توسط جیره خواران استکبار و صهیونیسم جهانی در کشور سوئد و با حمایت پلیس سوئد اتفاق افتاد باعث تألم عمیق و جریحه دار شدن قلوب تمامی مسلمین، آزاداندیشان و آزادمنشان عالم و ننگی بر تارک ادعای پوشالی آزادی اندیشه دول مدعی شد.

پایگاه بسیج دانشجویی شهید حامد رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر اینکه قرآن کریم خط قرمز و عامل وحدت بین تمام مسلمانان جهان است از ملت شریف ایران بالاخص مردم غیور و دیندار زاهدان اعم از شیعه و سنی می‌خواهد تا در برابر این حدشکنی فاحش بر نتابند و در برابر آن سکوت نکنند و در مقابل این آرایش جنگی اقدامات لازم را جهت حمایت از قرآن کریم انجام دهند.

همچنین از علمای بزرگ جهان اسلام می خواهد که احکام لازم را برای این متوحشان فکری اعلام نماید تا دیگر کسی به مقدسات اسلامی اهانت نکند.

و از دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران می خواهد که علاوه بر اقدامات انجام شده و با تشکیل ائتلاف بین کشور های اسلامی کشور سوئد را تحریم نمایید.

رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَی الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha