• شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402051408301
  • خبرنگار : 50455

راه‌اندازی کارگزاری مشترک در دستور کار جامعه‌المصطفی و پارک علم و فناوری استان قم

راه‌اندازی کارگزاری مشترک در دستور کار جامعه‌المصطفی و پارک علم و فناوری استان قم

ایسنا/قم روسای جامعه‌المصطفی و پارک علم و فناوری استان قم طی نشستی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت بین‌المللی جامعه‌المصطفی در ترویج و تجاری‌سازی فناوری تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عباسی رئیس جامعه المصطفی در این دیدار که امروز ۱۴ مردادماه برگزار شد، ضمن معرفی جامعی از جامعه المصطفی، اظهار کرد: جامعه المصطفی در حوزه بین‌المللی از ظرفیت بالایی برخوردار است که قطعا می‌تواند به عنوان بازوی اجرایی سیاست‌های کلان نظام در حوزه فناوری و دانش‌بنیان عمل کند.

وی افزود: از این‌رو، ما از پیشنهاد تشکیل یک کارگزاری مشترک تخصصی به منظور افزایش فروش محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری پارک علم و فناوری استقبال می‌کنیم و آن را در دستور کار جامعه‌المصطفی قرار می‌دهیم.

عباسی ادامه داد: جامعه المصطفی در کنار برنامه‌های علمی و آموزشی، دوره‌های مهارتی را برای طلاب و فراگیران خود فراهم نموده است که بخش مهمی از آن در مرکز آموزشی و مهارتی بیان دنبال می‌شود و پارک علم و فناوری استان قم می‌تواند در این زمینه به ما کمک کند.

رئیس جامعه المصطفی با اشاره به تفاهم‌نامه دوجانبه با پارک علم و فناوری استان قم تصریح کرد: امیدوارم در فرصت باقی‌مانده تا پایان مدت این تفاهم‌نامه بخش‌های مغفول مانده و اجرایی نشده آن را با جدیت بیشتری به فعلیت برسانیم تا هنگام تمدید آن روی سایر حوزه‌های مهم همکاری تمرکز کنیم.

وی در پایان از آمادگی المصطفی برای تاسیس یک کانون خلاقیت و شکوفایی ویژه دانشجویان و طلاب غیر ایرانی خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری پارک علم و فناوری استان در آینده بتوانیم این کانون خلاقیت و شکوفایی را به مرکز رشد تبدیل کنیم.

لزوم ایجاد یک کارگزار مشترک با هدف توسعه بازار محصولات فناورانه و دانش‌بنیان

در ادامه این جلسه نیز، دکتر خیرالله رهسپارفرد با اشاره به این‌که اساسا پارک‌های علم و فناوری حلقه وصل دولت و بخش خصوصی محسوب می‌شوند، اظهار کرد: دانشجویان و دانش‌آموختگان جامعه‌المصطفی می‌توانند در ترویج دستاوردها و توسعه بازار محصولات فناورانه و دانش‌بنیان در خارج از کشور نقش بسیار مهم و کلیدی داشته باشند و به همین منظور ما آمادگی داریم که در راه‌اندازی یک کارگزاری مشترک با جامعه المصطفی همکاری کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم افزود: ما همچنین آمادگی داریم با برگزاری رویدادهای فناورانه داخلی و یا فرا ملی، نیازهای فناورانه جامعه المصطفی و کشورهای متبوع دانشجویان و دانش‌آموختگان آن را احصاء و با بهره‌گیری از ظرفیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در رفع آن‌ نیازها اقدام کنیم.

رهسپار فرد در پایان با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور در زیست‌بوم قم فعالیت دارند، گفت: در راستای ترویج و معرفی دستاوردهای فناورانه این شرکت‌ها نیز پارک علم و فناوری هم می‌تواند هیات‌های غیرایرانی میهمان جامعه‌المصطفی را میزبانی کند و هم این‌که در برپایی یک نمایشگاه دائمی دستاوردها در محل پیشنهادی المصفی همکاری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha