• پنجشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402060200887
  • خبرنگار : 50455

اعطای بورسیه صنعتی رشته فرش در دانشگاه حضرت معصومه(س) قم

اعطای بورسیه صنعتی رشته فرش در دانشگاه حضرت معصومه(س) قم

ایسنا/قم معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه حضرت معصومه (س)، گفت: برای اولین بار در رشته فرش دو نفر از افرادی که در آزمون اختصاصی واجد شرایط تشخیص داده شوند را به ‌عنوان بورسیه صنعتی معرفی می‌کنیم که هم‌زمان با تحصیل در واحد صنعتی موردنظر فعالیت می‌کنند و یک درآمد و کمک‌هزینه‌ای نیز به این دانشجویان پرداخت می‌شود.

دکتر فاطمه فقیهی در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: دانشگاه حضرت معصومه با سابقه‌ای بیش از ۱۵سال فعالیت در حوزه آموزش عالی بانوان، به عنوان یکی از اولین نمونه‌های دانشگاه تک جنسیتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی؛ هدف‌اش همواره مأموریت گرایی و توجه ویژه به نیازهای آموزشی بانوان و آنچه که باعث کارایی و اشتغال‌زایی آن‌ها می‌شود بوده است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه حضرت معصومه(س)، ادامه داد: نوع رشته‌هایی که ما در دانشگاه داریم رشته‌هایی است که عمدتاً بانوان هم می‌توانند در زندگی شخصی خودشان از آن بهره‌مند شوند و استفاده کنند و هم در اجتماع منشاء خدمات و فعالیت‌های مورد نیاز جامعه باشند.

فقیهی اضافه کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) در سال‌های اخیر فضاهای آموزشی خوبی را به لحاظ کلاس‌های استاندارد با امکانات کمک آموزشی، لابراتوار زبان، راه‌اندازی کارگاه‌های مختص رشته‌های هنری همچون سفال و سرامیک، بافت پارچه، کتابخانه بسیار مجهز با بیش از ۴ هزار کتاب تخصصی در رشته‌های مختلف فراهم کرده است که دختران ما بتوانند در یک محیط علمی و سالم تحصیلات‌شان را سپری ‌کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه (س) امسال از فرصت بورسیه صنعتی برخوردار شده است، اظهار کرد: طبق توافقاتی که بین دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان صورت‌گرفته است، برای اولین بار در رشته فرش دو نفر از افرادی که در آزمون اختصاصی واجد شرایط تشخیص داده شوند را به ‌عنوان بورسیه صنعتی معرفی می‌کنیم که هم‌زمان با تحصیل در واحد صنعتی موردنظر فعالیت می‌کنند و یک درآمد و کمک‌هزینه‌ای نیز به این دانشجویان پرداخت می‌شود؛ این مسئله می‌تواند به جذب نخبگان و دانشجویان مستعد در رشته‌های مورد نظر کمک کند.

اعطای تسهیلات ویژه به دانشجویان قمی با رتبه زیر ۳۰۰۰

فقیهی با اشاره به اینکه دانشگاه حضرت معصومه (س)، امسال در زمینه تسهیلات برای دانشجویان رتبه برتر برنامه‌های ویژه دارد، یادآور شد: برای دانشجویان با رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ به‌ویژه دانشجوهای بومی شهر قم تسهیلات کمک آموزشی و رفاهی را در نظر گرفتیم که به‌صورت ماهیانه در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد و فرصت خوبی برای بانوان مستعد و توانمندی است که خواهان تحصیل در فضای این دانشگاه هستند .

 وی با اشاره به ظرفیت خوب اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س)، تصریح کرد: اساتید توانمندی در دانشگاه به صورت تمام‌وقت جذب هستند و رزومه و فعالیت‌های پژوهشی بسیار خوبی دارند؛ دانشگاه در سه سال اخیر توانسته است پژوهشگران برتر استانی را از آن خود کند و در زمینه تحقیقات مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی استان، اساتید طرح‌های پژوهشی خوبی را به ثمر رساندند.

عضو هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) بیان کرد: دانشگاه در سیزده رشته کارشناسی از جمله رشته‌ی حقوق، مدیریت بازرگانی، مدیریت کسب‌ وکار، حسابداری، مترجمی زبان و زبان‌شناسی، روان‌شناسی و همچنین رشته‌های هنری فرش، طراحی لباس و طراحی پارچه و در یازده رشته کارشناسی ارشد دانشجو جذب می‌کند.

فقیهی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه توسعه رشته‌های موثر برای مشاغل آینده را مدنظر دارد، افزود: چشم‌انداز ما توسعه رشته‌های‌ هنرهای تصویری و چندرسانه‌ای، نرم افزار کامپیوتر و مهندسی پوشاک خواهد بود با این هدف که دانشجویان از مجموعه‌ رشته‌های مرتبط، با قابلیت استفاده از ظرفیت‌های مشترک بین رشته‌ای بهره‌مند شوند.

راه‌اندازی سامانه آرمان در راستای آموزش مهارت محور

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه حضرت معصومه (س)، عنوان کرد: درخصوص آموزش‌های مهارت محور هم دانشگاه حضرت معصومه (س) در سال اخیر طرحی را تحت عنوان سامانه آرمان راه‌اندازی کرده و برنامه مهارت‌آموزی را به‌صورت رشته محور، نیاز محور و به‌صورت تخصصی برای هر رشته تعریف کرده که دانشجو در کنار درس‌ها و سرفصل‌های مصوب با گذراندن این دوره‌های مهارتی می‌تواند توان‌مندی‌های لازم را برای وارد شدن به صنعت و بازار کار به‌خوبی کسب کند.

عضو هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: برنامه‌های تعریف شده در سامانه آرمان در سه محور مهارت‌های پایه، تخصصی و کارآفرینی برای هر ترم بسته‌هایی را در اختیار دانشجو قرار می‌دهد که می‌تواند دانشجو را به صورت تکمیلی در رشته‌ خود آموزش دهد.

وی با بیان اینکه هدف دانشگاه حضرت معصومه (س) تربیت دانشجویان خلاق و کارآفرین است، افزود: دانشجویان ما باید بتوانند از دانسته‌ها و دانش خودشان به ثروت، تولید و اشتغال‌زایی دست پیدا کنند؛ از این‌جهت می‌توانیم دانشگاه حضرت معصومه(س) را نمونه‌ای از دانشگاه نسل چهارم و کارآفرین معرفی کنیم.

فقیهی ادامه داد: فارغ‌التحصیلان بسیار توانمند و زبده‌ای را داشتیم که توانستند مشاغل بسیار خوبی را در عرصه دانشگاهی و همچنین در سطح جامعه داشته باشند و در حوزه کارآفرینی و کسب و کار بدرخشند؛ سطح کیفی آموزش دانشجویان ما به‌حدی بود که توانستند با دانشگاه‌های برتر به‌خوبی رقابت داشته باشند و این مسئله را می‌توان از آمار قبولی در آزمون کارشناسی ارشد و آزمون‌های کاری و حرفه‌ای سنجید.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه حضرت معصومه (س)، تاکید کرد: بیش از ۱۰۰ هکتار فضای آموزشی دانشگاه حضرت معصومه(س) به صورت اختصاصی ویژه بانوان تعریف شده است و لذا فضای مناسبی است که توانمندی و تقویت بنیه علمی در این دانشجویان رقم بخورد و دانشجو بتواند نقش فعال، مفید و مثمرثمر برای خود و جامعه داشته باشد.

فقیهی ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان را مورد توجه قرارداد و گفت: واحد بهداشت و مشاوره دانشگاه حضرت معصومه به‌عنوان قطب سلامت روانی بانوان شناخته شده است و چندین سال پی‌درپی دفتر مشاوره و بهداشت ما رتبه اول کشوری را کسب کرده و این نشان می‌دهد که برنامه‌های سنجیده و مناسبی بوده که توانسته در حوره بانوان به خوبی پیاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha