• پنجشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402072719331
  • خبرنگار : 50189

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان اعلام کرد

برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت با حضور ۵۲۳۷ نفر توسط جهاددانشگاهی کرمان

برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت با حضور ۵۲۳۷ نفر توسط جهاددانشگاهی کرمان

ایسنا/کرمان رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همت مرکز آزمون جهاددانشگاهی در سراسر کشور خبر داد و گفت: این آزمون در استان کرمان با مشارکت ۵۲۳۷ نفر برگزار خواهد شد.

دکترمهدی بازمانده امروز ۲۷ مهرماه در این رابطه اظهار کرد: این آزمون در استان کرمان به‌ همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان و با حضور ۵۲۳۷ نفر برگزار می‌شود که از این تعداد ۳۹۷۶ نفر زن و ۱۲۶۱ نفر مرد هستند.

وی افزود: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سه حوزه در شهرستان‌های کرمان، سیرجان و جیرفت فردا ۲۸ مهرماه برگزار می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: کارت ورود به جلسه آزمون از روز گذشته ۲۶ مهرماه برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir قرار گرفته است،

وی خاطرنشان کرد: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مذکور پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha