• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402073021461
  • خبرنگار : 50214

پلمب ۱۴۳حلقه چاه غیرمجاز در دو شهرستان ییلاقی یزد

پلمب ۱۴۳حلقه چاه غیرمجاز در دو شهرستان ییلاقی یزد

ایسنا/یزد رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های تفت و مهریز از کشف و شناسایی ۱۴۳حلقه چاه غیرمجاز در بخش‌های کشاورزی و صنعتی و غیره در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ در این دو شهرستان ییلاقی خبر داد.

«حسین ابراهیمی» در این رابطه گفت: طی شش ماهه اول امسال با تلاش نیروهای گشت و بازرسی و با همکاری دادستان‌های  دو شهرستان در راستای حفاظت از منابع آب، تعداد ۱۴۳ چاه غیر مجاز شناسایی و پلمب شد.  

وی در مورد مالکان چاه‌های غیرمجاز نیز افزود:  بعد از تشکیل پرونده اخطار لازم طبق مستند ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب برای مالکان چاه‌ها صادر می‌‍شود و مراحل بعدی اقدام حفاظتی  در دستور کار واحد حقوقی شرکت قرار دارد.

ابراهیمی اظهار کرد: از تعداد ۱۴۳  حلقه چاه غیر مجاز کشف شده، تعداد ۲۲ حلقه چاه پر شده است.  

رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های تفت و مهریز گفت: در بازرسی‌های انجام شده تعداد ۲۶ مورد از ادوات حفاری چاه‌های غیر مجاز کشف و به انبار شرکت آب منطقه‌ای منتقل شده است.   

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد، ابراهیمی در پایان ابراز کرد: شناسایی و مسدود نمودن چاه‌های غیر مجاز با جدیت در دستور کار نیروهای گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان تفت و مهریز قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha