• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402081006981
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

پیگیری حقابه هیرمند باید موضوع دائمی و جدی باشد/ برای دریاچه هامون نیز ستاد ملی تشکیل شود

پیگیری حقابه هیرمند باید موضوع دائمی و جدی باشد/ برای دریاچه هامون نیز ستاد ملی تشکیل شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پیگیری حقابه باید موضوع دائمی و جدی باشد، گفت: درخواست داریم همانطور که برای دریاچه ارومیه ستاد ملی تشکیل شد برای دریاچه هامون نیز ستاد ملی تشکیل شود.

محمد کرمی، شامگاه سه شنبه 9 آبان در نخستین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت کنترل ریزگردها در سالن اجتماعات فرمانداری شهر زابل، بیان کرد: امروز در این شرایط آب و هوایی بخشی از مشکلات مردم سیستان را از نزدیک دیده و لمس کردیم ما از ابتدای سال تاکنون شاهد افزایش توفان‌های گرد و غبار به دلیل تغییر شرایط اقلیمی بوده‌ایم.

وی افزود: سیستان سال‌هاست دچار خشکسالی بوده پیرامون این معضل برنامه‌هایی در دستور کار بوده که بخشی از آنها اجرایی شده، بخشی در قالب مصوبه بوده یا در قالب مطالعات در حال انجام است و درخواست ما این است که دانشگاه سیستان و بلوچستان با دارا بودن ۴۵۰ عضو هیئت علمی از ظرفیت مردم در راستای هم‌افزایی برای انجام مطالعات استفاده کند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید دقت کرد زمان مطالعات زیاد طولانی نباشد تا حداقل بخشی از مطالعات را اجرایی و برای تامین اعتبار آن‌ها اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه پیگیری حقابه باید موضوع دائمی و جدی باشد، ادامه داد: در حوضه آب اقدامات خوبی با همکاری وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه انجام شده و در حوضه تامین آب برای شمال سیستان و بلوچستان برنامه هایی در حال اجراست که حفر چاه‌های ژرف، انتقال آب دریا، انتقال آب تهلاب و جهاد آبرسانی از جمله آن‌هاست.

کرمی گفت: در شرایط موجود انتظار اینست با توجه به شرایط اقلیمی و سرما و گرمای بی‌سابقه‌ای که سال گذشته تجربه کردیم و خسارت‌هایی که در این رابطه وارد شد در بخش آب، برق و مالیات تخفیف‌هایی قائل شویم تا از این طریق به مردم کمک کنیم، افزون بر آن در بخش گمرک نیز وقتی مصوبه ۴۰۰ دلار انجام شده نباید با نگاه کلان به آن نگریست بلکه باید قوانین را برای مرزنشینان انجام داد تا شهرستان‌ها تجاری باشند.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی باید توجه ویژه به سیستان و بلوچستان شود کشاورزی باید به موضوع‌های کشت‌های جایگزین و ایجاد گلخانه بپردازد یا در بخش دام به موضوع تامین تغذیه دام و در حوزه پرورش ماهی هم باید اقداماتی انجام شود که بخشی از آنها در دستور کار بوده و یا اجرایی شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید در بحران‌ها، سختی‌ها و تهدیدها به دنبال فرصت باشیم، در این خصوص همه مشکلات قابل حل بوده که شرط تحقق آن تلاش و پیگیری است.

کرمی افزود: درخواست ما این است همانطور که برای دریاچه ارومیه ستاد ملی تشکیل شد، برای دریاچه هامون نیز ستاد ملی تشکیل شود.

وی بیان کرد: باید همه تلاش کنیم تا نسبت به مسئولیتی که بر عهده ما واگذار شده پاسخگو باشیم. اگر همه در میدان باشیم مشکلات قابل حل است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: درخواست ما این است این مشکلات در هیئت دولت مطرح و مصوبه‌ای برای تخفیف آب، برق و مالیات برای کمک به مردم سیستان اندیشیده شود تا از این بحران به فضل الهی عبور کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha