• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402082115179
  • خبرنگار : 50040

معاون برق منطقه ای گیلان:

۷۲.۵ درصد حوادث برق منطقه‌ای گیلان ناشی از درختان بوده است

۷۲.۵ درصد حوادث برق منطقه‌ای گیلان ناشی از درختان بوده است

ایسنا/گیلان معاون برق منطقه‌ای گیلان گفت: تا پایان مهر ماه از تعداد کل حوادث برق منطقه‌ای گیلان (۱۲۳ مورد)، ۴۰ مورد از حوادث ناشی از درختان بوده است.

حسن قنبرزاده در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان مهرماه از تعداد کل حوادث برق منطقه ای گیلان (۱۲۳ مورد شامل ۴۷ مورد انتقال و ۷۶ مورد فوق توزیع) ۴۰ مورد از حوادث ناشی از درختان بوده که ۲۹ مورد از این حوادث در بخش انتقال بوده است.

وی ۷۲.۵ درصد از حوادث سطح ولتاژ انتقال را ناشی از درختان دانست و افزود: این در حالی است که پس از اخذ مجوز اضطراری درخت زنی از اداره کل منابع طبیعی استان گیلان، میزان حوادث ناشی از درختان تا پایان مهر ماه ۱۴۰۲، هشت مورد بوده است که نسبت به مدت مشابه(۲۱ مورد) در واقع ۶۲ درصد کاهش یافت.

معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای گیلان تصریح کرد: با توجه به پوشش جنگلی و اقلیم سرسبز استان گیلان، رشد گیاهان و درختان در منطقه به سرعت رخ می‌دهد که به دلیل ورود درختان و یا سرشاخه‌های آنها به حریم خطوط، بخشی از خطوط انتقال و فوق توزیع از مدار خارج می‌شود. ورود درختان به حریم خطوط نه تنها می‌تواند موجب خاموشی در شبکه برق شود، بلکه می‌تواند موجب بروز آتش‌سوزی گسترده در مناطق جنگلی استان نیز شود.

قنبرزاده ادامه داد: این حوادث در برخی مواقع منجر به خروج واحدهای نیروگاهی و از دست دادن توان تولیدی نیروگاه‌ها و همچنین خاموشی مشترکان می‌شود که در شرایط اوج بار شبکه، این حوادث ضمن تحت تاثیر قرار دادن شبکه سراسری، می‌تواند موجب از دست رفتن پایداری شبکه سراسری نیز شود.

وی گفت: با توجه به اینکه صنعت برق، زیربنای توسعه بوده و زندگی و معاش مردم مستقیما با برق گره خورده، وقوع این حوادث در زمان اوج بار می‌تواند چالش بزرگی برای صنعت برق و کشور به همراه آورد.

معاون برق منطقه‌ای گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موجود، عدم امکان به موقع درخت زنی مربوط به درختان منابع طبیعی با توجه به زمان‌بر بودن پروسه اخذ پروانه قطع درختان و محدودیت منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در صدور پروانه قطع درختان تا زیر ۲۰ مترمکعب از جمله مشکلاتی است که در اسرع وقت باید با همکاری سازمان‌های ذیربط برطرف شود و برق گیلان به طور جدی پیگیر این موضوع است.

قنبرزاده خاطرنشان کرد: همچنین برق منطقه‌ای گیلان (به همراه شرکت برق منطقه‌ای سمنان) به علت نداشتن دیسپاچینگ منطقه، جهت اخذ مجوز خاموشی برای رفع عیوب خطوط انتقال شرکت از دیسپاچینگ منطقه شمال در مازندران، با تاخیرات و مشکلاتی متعددی رو به رو بوده که باعث مضاعف شدن چالش های موجود شده که این موضوع ضرورت احداث دیسپاچینگ GAOC در استان گیلان را دوچندان می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha