• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402090100729
  • منبع : نمایندگی مازندران

نشست سه‌جانبه دولت، کارگر و کارفرما در مازندران برگزار شد

نشست سه‌جانبه دولت، کارگر و کارفرما در مازندران برگزار شد

ایسنا/مازندران نشست سه‌جانبه دولت، کارگر و کارفرما در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور مدیر کل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و مسئولان استانی در ساری برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز در نشست هم اندیشی و سه جانبه گرایی دولت، کارگر و کارفرما که در محل ساختمان شهید نوری این اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف ما از حضور در مازندران بیشتر جنبه آموزش و ارتقای توان اجرایی و عملیاتی کارشناسان سازمان های های کارگری و کارفرمایی است، گفت: اعتقاد داریم توانمندسازی تشکل ها وظیفه ذاتی ماست که در گذشته به آن کمتر توجه شده است

سید فخرالدین‌نژاد موسوی تصریح کرد: نگاهی به حوزه آمار و نمودارهای رشد و توسعه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیانگر این است که با همه فراز و نشیب ها شاهد رشد مطلوبی در همه حوزه ها هستیم و کشور به حول قوه الهی رو به رشد و توسعه است.

وی سازمان های کارگری و کارفرمایی را بازوی دولت دانست و افزود: تشکل ها باید برای منافع اعضای خود برنامه های ویژه‌ای داشته باشند و در این راه می توانند از تشکل های موفق الگو برداری کنند.

مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: توانمندسازی تشکل ها و رساندن آنان به بالاترین سطح را اولویت این اداره کل است. 

 لزوم تعامل ویژه بین تشکل های کارگری و کارفرمایی برای تعیین دستمزد

نژاد موسوی با اعلام اینکه تشکل ها ظرفیت بزرگی از بخش خصوصی هستند که می توانند در همراهی دولت و تحقق توسعه کشور بسیار تاثیر گذار باشند، بیان کرد: کارگران و کارفرمایان می توانند در اقدامی دو جانبه برای تعالی تولید برنامه دهند و اقدامات مهمی در سطح کارگاه ها از جمله کمک به کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقای کمیت و کیفیت تولید از طریق انعقاد پیمان های دسته جمعی انجام دهند و پیشنهادات ویژه ای به دولت ارائه کنند.

مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در بحث دستمزد اتفاقی که باید بیفتد این است که تعامل ویژه ای بین کارگر و کارفرما بوجود آید تا بتوانند ضمن کمک به رشد تولید، مشکلات معیشتی کارگران خدوم را به حداقل برسانند و حذف کنند و این همکاری ها قطعا اثرات مثبتی بدنبال خواهد داشت و چه بسا در شرایط کنونی کارفرمایانی هستند که به نیروی کار ماهر و آموزش دیده خود دستمزدی بیش از حداقل مزد اعلام شده توسط شورای عالی کار پرداخت می کنند.

این مسئول با ذکر اینکه تعامل بین تشکل ها و مجموعه دولت و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران بسیار عالی است، ادامه داد داد: مازندران در حوزه تشکیل و هدایت و همراهی سازمان های کارگری و کارفرمایی طی بررسی های بعمل آمده در شاخص های تخصصی رتبه اول کشور را دارد که نشان از تلاش ویژه مدیر کل و همکاران این حوزه دارد.

نژاد موسوی گفت: اصلاح و تنقیح قوانین و مقررات مرتبط با سازمان های کارگری و کارفرمایی در دست اجراست و این سازمان ها می توانند در این راستا قوانین دست و پاگیر را جهت تنقیح و اصلاح، احصاء و به ستاد وزارتخانه اعلام کنند.

نشست سه‌جانبه دولت کارگر و کارفرما در مازندران برگزار شد

مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: موضوع و مسئله شناسه ملی سازمان های موصوف با طراحی، تهیه و راه اندازی سامانه صدور شناسه حل شده است و پس از طی دوره آموزشی در سراسر کشور عمومی و قابل بهره برداری می شود.

وی ادامه داد: سازمان های یاد شده که فاقد شناسه ملی هستند در راستای تحقق مقررات مالی کشور نسبت به دریافت شناسه اقدام کنند و در آینده نزدیک هر گونه تجدید انتخابات تشکل های کارگری و کارفرمایی و بازنشستگان منوط به داشتن شناسه ملی خواهد شد.

نژاد موسوی با اشاره به جلسه اخیر شورای عالی کار که با دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مسکن کارگری و وضعیت درمان آنان تخصیص یافت، بیان کرد: در بخش مسکن کارگری مقرر شد نسبت به ایجاد قرارگاه مسکن کارگران سراسر کشور در سطوح ملی و استانی و با مشارکت دستگاه ها و وزارتخانه های ذی ربط اقدام شود و در این جهت معاونت های روابط کار و تعاون دستوالعمل مزبور را تهیه و برای اجرا شرایط ابلاغ آن را توسط وزیر فراهم کنند که این کار شروع شده است.

وی ادامه داد: در حوزه درمان نیز حسب دستور وزیر کار مقرر شد بررسی های دقیق تری برای حل مشکلات موجود صورت گیرد و اقدام موثر بعمل آید.

مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه این اقدامات قطعا کمک به معیشت کارگران  است، تصریح کرد: توجه به معیشت کارگران نباید صرفا به دستمزد حداقلی گره بخورد بلکه کارفرمایان و دولت در کنار کارگران باید نظامی را طراحی و پیاده سازی کنند که با توجه به سایر شاخص های موثر بر وضعیت معیشت کارگران عزیز گام های موثری برداشته شود.

نقش تشکل‌ها برای مردم تبیین شود

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۷۷۰ تشکل کارگری و کارفرمایی شامل شوراهای اسلامی کار، نمایندگان کارگران، انجمن های بازنشستگان تامین اجتماعی، انجمن های کارگران و استادکاران ساختمانی و... در استان داریم، گفت: بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار در استان داریم.

علی باقری با اعلام اینکه تشکل‌گرایی در استان مازندران وضعیت مطلوبی دارد و بدنبال توسعه این مهم در استان هستیم، تصریح کرد: نکته مهمی که در تشکل های مازندران مشهود است این است رشد تولید و مهار تورم را همواره سرلوحه کار خود قرار می‌دهند.

وی وجود تشکل ها را برای توسعه کشور ضروری دانست و ادامه داد: باید نقش تشکل ها برای مردم کشورمان تبیین شود.

باقری خواستار پیگیری و حل مشکلات تشکل ها شد و افزود: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران عملکرد بسیار خوبی در حوزه روابط کار دارد و رتبه اول کشور را کسب کرده است.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: بحث معیشت کارگران و بازنشستگان و همچنین موانع تولید کارفرمایان و تولیدگران از مباحث اصلی مطرح شده توسط تشکل های کارگری و کارفرمایی و بازنشستگی است.

باقری تصریح کرد: این اداره کل برنامه ویژه ای برای آموزش و توانمندسازی تشکل ها به ویژه در حوزه قانون کار دارد.

نشست سه‌جانبه دولت کارگر و کارفرما در مازندران برگزار شد

 مسیر تشکل ها در مطالبه گری هموارتر از قبل شود

مشاور معاونت روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به اینکه فضایی ایجاد شده که در حل مشکلات در کنار تشکل ها باشیم، اظهار کرد: تشکل های کارگری و کارفرمایی به حکم قانون و شرع بازوان قدرتمند کارگران، کارفرمایان و دولت در اجرای قوانین و مقررات و ترسیم راه رسیدن به منافع جامعه هدف هستند.

مهدی جمالی با اعلام اینکه مشکلات زیادی وجود دارد و کسی منکر آن نیست اما دولت به صورت ویژه ای سعی در تسهیل گری حل مشکلات دارد، تصریح کرد: دولت تلاش زیادی برای حل مشکلات انجام داده است و این اقدامات به صورت روزافزون ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تلاش ما بر این است که مسیر تشکل ها در مطالبه گری هموارتر از قبل شود، ادامه داد: حضور مدیران کشوری در استان ها باعث بهتر شنیده شدن صدای تشکل ها و رفع موانع می‌شود.

حل مشکلات تشکل ها در اولویت قرار می‌گیرد

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه مطالبه گری را کار اصلی تشکل ها دانست و گفت: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران به این مهم احترام می گذارد و پیگیر حل مشکلات است.

حامد رضوانی اظهار کرد: ۸۱ شورای اسلامی کار، ۱۳۵ انجمن صنفی کارگری و کانون های مرتبط، ۳۷۵ نماینده کارگران در کارگاه ها، ۱۵۷ انجمن های صنفی کارفرمایی و کانون های مرتبط و ۲۲ کانون کارگران بازنشسته در استان مازندران فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۰ هزار بازنشسته کارگری زیرمجموعه انجمن های بازنشستگان مازندران هستند، بیان کرد: کارگران استان مازندران پای نظام و انقلاب محکم ایستاده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۲ ۱۰:۰۴

نتیجه این پاسخ وخوردی آن برای افزایش دستمزدها چی درمی آید هیچ فقط حرف است و بس بالای انصاف ها بیابد فقر درکشوراز۲۰ملیون گذاشته ایاحقوق های ۸میلیونی با تورم ۵۰تا۶۰درصدامکان با وزندگی است

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۲ ۱۰:۰۴

نتیجه این پاسخ وخوردی آن برای افزایش دستمزدها چی درمی آید هیچ فقط حرف است و بس بالای انصاف ها بیابد فقر درکشوراز۲۰ملیون گذاشته ایاحقوق های ۸میلیونی با تورم ۵۰تا۶۰درصدامکان با وزندگی است

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۲ ۲۲:۴۷

بسمه تعالی باسلام خدمت همه مسولان مقام عالی کشور واقعا اگر عدالتی هست طرح ساماندهی کارکنان دولت که شامل همه نیروهای بلاتکلیف هستند مشخص کنید شرمنده خانواده های خود هستیم مثل نیروهای طرحی جهاد کشاورزی استان سیستان بلوچستان نیروهای کارگری نیروهای حجمی نیروهای روزمزدی وغیره هستند باید تبدیل وضعیت بشوند چندین سال سابقه کار و خدمت هنوز بلاتکلیف هستم با کمترین حقوق شش میلیون تومان و بدون مزایای اکنون با تاخیر چندین ماهه حقوق پرداخت می گردد ما نیروهای طرحی جهاد کشاورزی استان سیستان بلوچستان زندگی و معیشت بسیار سختی داریم تا کی قرار زنده بمانیم حقوق کمترین نیروهای دولتی باید از 20میلیون کمتر نباید باشد باتشکر نیروی مرکز خدمات ترویج جهادکشاورزی استان سیستان بلوچستان

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۳ ۰۵:۴۲

فقط حمایت و راه اندازی کارگاههای کوچک راه درمان بیکاری و پیشرفت صنعت مازندران ، وام های اشتغالزایی از روی مدارک فنی حرفه‌ای ، اگه نیازمندیهای مازندارن رو نگاه کنید متوجه میشید شغلی بجز ساختمان و خدمات ساختمانی وجود ندارد

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۳ ۰۷:۰۲

آقایان جلسه ای برای افزایش حقوق وماهیانه کردن آن ونظارت بر کار دستگاهها در مورد حقوق کارگری و نحوه پرداخت صحیح و به موقع انجام بدهید آقایان ۶ماهی ماه حقوق نگرفتن آنهم حقوق ناقص به خدا قسم به درد ما نمی خورد