• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402091913651
  • منبع : نمایندگی اردبیل

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل:

مسئولین بی‌مسئولیت، تحت تعقیب کیفری قرار خواهند گرفت

مسئولین بی‌مسئولیت، تحت تعقیب کیفری قرار خواهند گرفت

ایسنا/اردبیل دادستان عمومی و انقلاب اردبیل در راستای صیانت از اراضی ملی گفت: مسئولین بی‌مسئولیت تحت تعقیب کیفری قرار خواهند گرفت.

به نقل از مرکز رسانه دادستانی اردبیل، جلال آفافی در بازدید از وضعیت مبادی ورودی شهر و حریم جاده‌ها، برخی تخریب‌های صورت گرفته در اراضی کشاورزی و تغییر کاربری‌های غیرمجاز باغ‌ها و تخلیه نخاله در حریم راه را غیرقابل قبول دانست و ضمن صدور دستورات ویژه برای اقدام عاجل دستگاه‌های متولی گفت: پیشگیری و استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای قلع‌ و قمع و اعاده به وضع سابق کلیه مستحدثات و تصرفات غیر قانونی از وظایف دستگاه‌های متولی است.

وی با اشاره به اینکه در موارد متعددی مشاهده می‌شود ادارات مأمور برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغ‌ها و صیانت از حریم جاده‌ها به‌جای اقدام به‌موقع، منتظر اجرای کامل بناهای غیرمجاز یا تخریب و تصرف شده و سپس به طرح شکایت اکتفا کرده، با این کار تصور سلب مسئولیت از خود می‌کنند، گفت: در خصوص جلوگیری از تصرفات و تغییر کاربری‌های غیرمجاز و زمین‌خواری و تخلیه غیرمجاز نخاله در زمین‌های کشاورزی و کنار راه‌ها، مسئولین بی‌مسئولیت را تحت تعقیب کیفری قرار خواهیم داد.

آفاقی اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های متولی به آسیب شناسی مقررات موجود و هوشیاری در قبال خلاء‌هایی که مورد سوء‌استفاده افراد فرصت طلب برای اخذ مجوز تغییر کاربری و یا ویژه‌خواری می‌شود، اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha