• جمعه / ۱۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402101510440
  • خبرنگار : 50039

معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان پاسخ داد:

مراکز درمان ناباروری گلستان کدامند؟/ آخرین وضعیت پیشگیری از سقط جنین در استان

مراکز درمان ناباروری گلستان کدامند؟/ آخرین وضعیت پیشگیری از سقط جنین در استان

ایسنا/گلستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان از راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری در استان خبر داد و افزود: این مراکز برای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت راه‌اندازی و تجهیز شده‌اند.

موسی الرضا شبیهی صبح جمعه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جوانی جمعیت گلستان از مهمترین اهداف پیش روی دانشگاه علوم پزشکی استان بوده که در همین راستا شناسایی و درمان زوجین نابارور در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برای تحقق این هدف سه مرکز درمان ناباروری در شهرهای گرگان و گنبدکاووس ایجاد و تجهیز شده‌اند، ادامه داد: در گام نخست مرکز سطح سه ناباروری نهال در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان توسعه و تجهیز یافته است.

دبیر قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گلستان افتتاح مرکز سطح دو ناباروری نرگس در بیمارستان شهدای شهرستان گنبدکاووس را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: مرکز سطح دو در کلینیک دزیانی گرگان جهت ارایه خدمات تخصصی در استان افتتاح و راه‌اندازی شده است.

وی با تأکید بر اینکه مرکز مردمی نفس هم در راستای اجرای ماده ۵۶ پیشگیری و کاهش سقط عمدی جنین از مهر ماه ۱۴۰۱ راه‌اندازی و با انجام مشاورهای تلفنی به صورت شبانه روزی با کارشناسان حوزه بهداشت موفق به انصراف از سقط ۵۷ مادر شده است، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های این مرکز تاکنون ۱۹ مورد نوزاد متولد شده است.

مراکز درمان ناباروری گلستان کدامند؟/ آخرین وضعیت پیشگیری از سقط جنین در استان

دکتر شبیهی با اشاره به اینکه مشاوره دهندگان در مراکز خدمات جامعه سلامت با ۲۳۲ مورد مشاوره، موفق به انصراف مادران از سقط عمدی و ۵۰ زایمان موفق شدند، اضافه کرد: همکاری با مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان استان در قالب «طرح رویش ملی‌امید» با معرفی زوجین نابارور شناسایی شده در نقاط پرخطر باروری در حال اجرا است.

وی انجام آموزش و مشاوره فرزندآوری و پیشگیری از نازایی اکتسابی در زنان «۱۰- ۵۴ سال» از دیگر فعالیت‌های این برنامه دانست و تصریح کرد: تاکنون ۴۰ درصد از زنان گروه هدف آموزش و مشاوره فرزندآوری و ۸۷ درصد از گروه هدف، آموزش پیشگیری از نازایی اکتسابی را دریافت کردند.

این مقام مسئول پروژه مداخله‌ای ثمین «ثبت مداخلات یکپارچه شاخص‌های جمعیتی» در ۱۲۱ نقطه پرخطر جمعیتی از نظر باروری که بر اساس اطلس جمعیتی شناسایی گردیده است را از اقدامات مهم دانشگاه عنوان کرد و گفت: این پروژه در مناطق شهری و روستایی با هدف بهبود شاخص‌های جمعیتی در استان طراحی و تدوین شده که در حال حاضر در مرحله اجرا است.

وی در پایان به برگزاری کلاس‌های آموزشی هنگام ازدواج جهت زوجین متقاضی ازدواج که در آن ۹ هزار و ۶۵۷ زوج در ۹ ماهه ۱۴۰۲ آموزش دیده‌اند اشاره کرد و توضیح داد: تهیه و نصب نمادهای بصری در قالب نصب بنر و پوستر و درج شعار جوانی جمعیت در جهت افزایش آگاهی بخش عمومی و تشویق به فرزندآوری به طور مستمر در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha