• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402102517566
  • خبرنگار : 50416

مسکن مهر ملایر به عنوان محله‌های بازآفرینی مطرح شد

مسکن مهر ملایر به عنوان محله‌های بازآفرینی مطرح شد

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر ضرورت پررنگ‌تر شدن نقش بخش خصوصی در طرح‌های بازآفرینی شهری گفت: در حال حاضر ۵۲ طرح بازآفرینی شهری عدالت‌محور در محله‌ها تعریف شده و در حال انجام است.

سلمان اسماعیلی شامگاه یکشنبه ۲۴ دی در نشست ستاد بازآفرینی شهری ملایر، بازآفرینی شهری را یکی از اقدامات مهم در این شهر برشمرد و اظهار کرد: سال گذشته تلاش خوبی در حوزه بازآفرینی شهری انجام و ۴۸ پروژه شاخص توسط دستگاه‌های اجرایی شهرستان احصاء شد.

وی با تأکید بر ضرورت به‌روزرسانی طرح‌های باقیمانده در ستاد بازآفرینی استان همدان که به تصویب نرسیده است، مطرح کرد: با توجه به اینکه مساکن مهر جزء محله‌های جدید است، به علت ضعف در زیرساخت‌ها باید به عنوان محله‌های بازآفرینی به آن نگاه شود.

وی همچنین بر جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در محله‌های بازآفرینی تأکید کرد و افزود: باید یک گروه تسهیل‌گری ایجاد شود تا به عنوان رابط، مردم در اجرای این طرح‌ها پای کار بیایند و همراهی کنند.

اسماعیلی توافق اجرای محور سالوک- خنداب با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال را از اقدامات خوب خواند و خواستار آغاز مطالعه آزادراه ملایر، اسلامشهر- قهاوند شد و گفت: این محور جمعیت بالایی بیش از سه میلیون نفر دارد و علاوه بر جنوب استان، شهرهای استان‌های لرستان و مرکزی را پوشش می‌دهد و باید هر چه سریع‌تر در دستور کار قرار گیرد و تا قبل از پایان سال اعتبارات لازم برای مطالعات آن در نظر گرفته شود.

وی به ساماندهی ورودی‌های شهر ملایر به عنوان مصوبات سال گذشته اشاره و بیان کرد: ساماندهی دو ورودی و خروجی ملایر و خروجی به سمت همدان تا بعد از حاجی‌آباد و خروجی به سمت تهران مصوبه دارد و بازدیدهایی نیز با حضور استاندار انجام شد و به لحاظ ایجاد ارزش‌افزوده و اشتغال خوب باید هر چه زودتر ساماندهی شود.

فرماندار همچنین خواستار تعیین تکلیف زمین‌های محدوده کمربندی ملایر از ورودی همدان تا خروجی به سمت تهران شد و گفت: این زمین‌ها از لحاظ ضوابط جهادکشاورزی مشمول تغییر کاربری به تجاری و کارگاهی است و چنانچه ساماندهی شود، می‌تواند علاوه بر جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز، ظرفیت خوبی از نظر اقتصادی ایجاد کند.

وی در ادامه طرح نهضت ملی مسکن را یکی از دستاوردها و اقدامات ماندگار دولت سیزدهم برشمرد و مطرح کرد: این طرح تا سال‌ها تأمین‌کننده زمین و مسکن برای مردم این شهرستان است.

اسماعیلی ادامه داد: با توجه به نبود زمین در مرکز این شهرستان، دو شهرک جدید «ایمان و امید» در قالب نهضت ملی مسکن ایجاد و طی ماه‌های آینده بخش مهمی از این طرح تعیین تکلیف می‌شود.

وی از تأمین زمین در سایر شهرهای ملایر و برگزاری جشن آغاز واگذاری زمین به متقاضیان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: عده‌ای ناجوانمردانه عملکرد دولت را در کشور، استان و شهرستان نقد می‌کنند در حالیکه عدالت و انصاف باید رعایت و در بین مردم امیدآفرینی شود.

سرعت اجرایی طرح چهارخطه مسیر ملایر- آورزمان- نهاوند کُند است

فرماندار در بخش دیگری با تأکید بر اینکه سرعت اجرایی طرح چهارخطه مسیر ملایر- آورزمان- نهاوند کُند است، گفت: با توجه به اینکه شاهد تردد بالا و جانباختگان زیادی در این محور هستیم، باید اجرای این پروژه شتاب بیشتری گیرد.

وی افزود: هم‌اکنون برخی قطعه‌های مسیر ملایر- توره همچنان باقی‌مانده و روند اجرای کار رضایت‌بخش نیست و مسیر اصلی عبور از روستای گوراب باید سریع‌تر انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه طرح چهارخطه ملایر- آورزمان- نهاوند یکسری موانع اجرایی داشت، مطرح کرد: این موانع مرتفع و پیمانکار جدید انتخاب شده و با توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز، این طرح سرعت خوبی خواهد گرفت.

مجید صالحی‌امیر بر ضرورت صدور موافقت‌نامه اجرای آزادراه ملایر- اسلامشهر- قهاوند تأکید کرد و یادآور شد: امسال اعتباری برای محور ملایر- توره نداشتیم و مقرر شد در جلسه‌ای با معاون وزیر راه و شهرسازی این موضوع پیگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha