محمدجعفر عبدالهی ۵ بهمن ماه با اشاره بازدید شب گذشته خود از کارگران مصدوم بستری شده در بیمارستان کوثر اظهار کرد: نظریه اولیه پلیس راه استان سمنان حکایت از آن دارد که راننده و سازمان اتوبوسرانی مربوطه هرکدام به میزان ۵۰ درصد مقصر شناخته شدند که نظریه افسر کارشناس قابل اعتراض است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان تصریح کرد: سازمان اتوبوسرانی به علت بکارگیری وسیله نقلیه ناایمن و راننده اتوبوس نیز به علت ناتوانی در کنترل خودرو مقصر شناخته شدند.
وی با ابراز همدردی با خانواده جان باختگان و مصدومان این حادثه گفت: به محض وقوع حادثه به مسئولان قضایی مرکز استان و شهرستان مهدیشهر دستور داده شد، ضمن حضور در محل وقوع حادثه ابعاد سانحه اعم از؛ مجوز تردد اتوبوس، ایمنی وسیله نقلیه، سلامت روحی و روانی راننده، توانایی کنترل اتوبوس توسط راننده و رعایت سرعت مجاز بررسی و نتایج حاصله گزارش شود.
وی تاکید کرد: شبانه احضار اشخاص حقیقی و حقوقی مسئول در این حادثه انجام و از آنجایی که اتوبوس های شهری، مجوز تردد بین شهری را ندارند؛ با مقصرین برابر موازین برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.
عبدالهی با قدردانی از سرعت عمل اورژانس، پلیس راه، دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای رسیدگی به حال حادثه دیدگان خاطرنشان کرد: به دفعات در بازدیدهای مختلف از واحدهای صنعتی و جلسات دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در استان سمنان به مسئولان مربوطه اهمیت حفظ جان و ایمنی کارگران زحمت کش مورد تأکید قرار گرفته است و یقیناً دستگاه قضایی استان سمنان با مسببین این گونه حوادث برخورد بازدارنده را در دستور کار قرار خواهد داد.
به گزارش ایسنا، در جریان حادثه واژگونی اتوبوس کارگران در ساعت ۵ و ۵۶ دقیقه صبح چهارم بهمن ماه سه کارگر جان باختند.
اتوبوس درون شهری حادثه دیده متعلق به یکی از سازمان های حمل و نقل اجرایی در جاده سمنان - مهدیشهر حامل کارگران یک واحد تولیدی بود که به دلیل نقص فنی اتوبوس، لغزندگی جاده ناشی از بارندگی، تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه واژگون شد که متاسفانه مجموعاً ۳ نفر جان باختند و مصدومان به بیمارستان کوثر سمنان منتقل و به صورت سرپایی درمان و مرخص شدند و تعداد ۱۲ نفر از مصدومان کماکان در حال درمان در بیمارستان هستند.
انتهای پیام
نظرات