• یکشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402110805380
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

با بهره‌گیری از هوش مصنوعی؛

فرایند کدینگ کارت سوخت در منطقه زاهدان تسهیل می‌شود

فرایند کدینگ کارت سوخت در منطقه زاهدان تسهیل می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران امروز با حضور در منطقه زاهدان از فرایند اجرای سامانه های کنترلی، مدیریتی و نظارتی توزیع سوخت در جایگاه‌ها ی منطقه بازدید کرد.

علی اکبر عرب عامری در این بازدید از سامانه دوربین پلاک خوان ثبت نام کدینگ، مستقر در ناحیه مرکزی و سامانه نرم افزاری مدیریت عرضه سوخت با کارت اضطراری جایگاه‌ها و همچنین کنترل باک خودروها در پایانه مرزی میلک زابل دیدن کرد.

عرب عامری با بررسی فرایند عملکرد سامانه دوربین پلاک خوان کدینگ  مستقر در ناحیه مرکزی زاهدان گفت: با اجرای این طرح که در سطح منطقه ساخته شده و جهت بازدید و ثبت مشخصات خودروهای پلاک غیر بومی استان در حال بهره برداری و اجراست، فرآیند کدینگ کارت سوخت تسهیل خواهد شد و زمان انتظار کدینگ کاهش چشمگیری خواهد یافت.

وی همچنین در بازدید از سامانه نرم افزاری مدیریت کارت های سوخت اضطراری جایگاهها که در منطقه تولید شده و هم اکنون به صورت آزمایشی در جایگاههای عرضه سوخت ناحیه مرکزی و ناحیه زابل درحال استفاده است، گفت: سامانه مدیریت کارت های سوخت اضطراری جایگاه‌ها به منظور برنامه ریزی توزیع سوخت، جلوگیری از سوء استفاده و دریافت گزارش های موردنیاز از سوی منطقه زاهدان تولید و به صورت آزمایشی درحال استفاده است.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش در خصوص واگذاری جایگاههای جدید در سیستان و بلوچستان نیز گفت: مجوز احداث ۳۰جایگاه سوخت مایع و ۵۰ جایگاه CNG از مصوبات سفر معاون اول رییس جمهور است که در استان اجرا خواهد شد و علاوه بر این جایگاهها، در حال حاضر حدود۲۵ جایگاه سوخت در حال احداث در استان وجود دارد که با بهره‌برداری از این جایگاه‌ها سرانه تعداد جایگاه در این استان بیشتر از سایر نقاط کشور خواهد بود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان نیز بکارگیری سامانه های جدید کنترلی و مدیریتی کارت های سوخت اضطراری و دوربین پلاک خوان طرح کدینگ را از جمله موفقیت های بزرگ منطقه در زمینه مدیریت توزیع سوخت عنوان کرد.

قربانعلی مردانی افزود: سامانه مدیریت کارت‌های سوخت اضطراری که به همت مهندسین بومی تولید شده قابلیت ها و کارکردهای مختلفی در زمینه تسهیل سوخت‌رسانی به مسافران و ساکنین منطقه خواهد داشت.

وی جلوگیری از سوخت گیری مکرر و غیرمجاز خودرو، برنامه ریزی جهت توزیع سوخت به کارتهایی که مشکل کدینگ دارند طبق برنامه ریزی منطقه، امکان پایش لحظه ای توزیع سوخت کارت‌های اضطراری، امکان گزارش گیری، امکان تصمیم گیری در خصوص توزیع سوخت با قابلیت هوش مصنوعی با بررسی رفتار و سوابق سوختگیری خودرو و کمک به طرح کدینگ در خصوص شناسایی خودروهای غیر بومی را از جمله کارکردهای این سامانه ذکر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha