دکتر قاسم جعفری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در ارتباط با اهمیت حضور مردم در انتخابات اظهار کرد: در واقع انقلاب اسلامی خواست عمومی مردم این کشور بوده و با رستاخیز مردم در سال ۵۷ شکل گرفت و افتخار این انقلاب در میان تمامی انقلاب هایی که در دنیا شکل گرفت این است که در کمترین زمان ممکن نوع حکومت را با آرای مردم مشخص کرد و شکل گرفت.
وی افزود: بنابراین علت به وجود آورنده این نظام مردم هستند و دلیل استمرار آن نیز مردم و خواست مردم بوده است.
وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران افتخارش این است که خواست عمومی مردم است، ادامه داد: مردم باید خودشان با حضور خود در انتخابات این نظام را حفظ کنند.
معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف، بیان کرد: آمارها نشان می دهد که تعداد نامزدهای انتخاباتی این دور از انتخابات مجلس بیش از دو برابر گذشته است، بنابراین استقبال خوب بوده و رقابت میان کاندیداها جدی است.
وی تصریح کرد: اگر تعدادی از افراد در انتخابات شرکت نکنند، مابقی شرکت کرده و در واقع با انتخاب خود به جای آن ها نیز انتخاب می کنند.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان به دنبال آن هستند که نشان دهند در این دور از انتخابات رقابت میان کاندیداها وجود ندارد، مردم در انتخابات شرکت نمی کنند و اعلام کنند که انتخابات از سلامت و امنیت برخوردار نیست.
جعفری گفت: اگر حضور و مشارکت در انتخابات کم باشد در واقع دشمنان خوشحال می شوند و نباید ایت زمینه را ایجاد کرد.
انتهای پیام


نظرات