• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402111612200
  • خبرنگار : 50355

دکتر شبستری تشریح کرد

دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سلامت

دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سلامت

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پیشرفت‌های حوزه درمان و بهداشت گفت: در حوزه بهداشت و درمان، قطعا کاستی‌هایی داریم و ظرفیت ما به سقف مورد نیاز نرسیده است به طوری که در مشهد حدود ۳۰۰۰ تخت بیمارستانی کمبود داریم اما تلاش ما برای جبران این کمبودهاست.

محمود محمدزاده شبستری در نشست خبری دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه سلامت که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، امروز ۱۶ بهمن‌ماه برگزار شد، عنوان کرد: با نگاهی به آمارها و شاخص‌های سلامت، می‌توان به پیشرفت‌های مهمی که در حوزه سلامت شده، دست یافت.

وی با مقایسه آمارهای حال حاضر با آمارهای اوایل انقلاب گفت: تعداد پزشک نسبت به اوایل انقلاب ۱۳ برابر شده است، همچنین از ۲۳ خانه بهداشت در حوزه خراسان رضوی به ۷۵۵ خانه بهداشت رسیده‌ایم، تعداد پرستاران نیز در اول انقلاب ۵۰۰ نفر بوده است که در حال حاضر حدود ۱۰ هزار پرستار در استان خراسان رضوی داریم.

محمدزاده شبستری با بیان اینکه امنیتی که در حوزه سلامت داریم با استفاده از توانمندی‌های داخلی است، ادامه داد: پایگاه‌های اورژانس در اوایل انقلاب ۴ پایگاه در سطح مشهد بود که در حال حاضر ۱۷۶ پایگاه اورژانس داریم.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که در حوزه درمان سکته‌های مغزی و قلبی اتفاق افتاده است، گفت: زمانی حتی برای عمل قلب باز به خارج اعزام می‌شدند، اما امروزه در کشور از جمله شهر مشهد ما اگر بیمار سکته قلبی یا سکته مغزی وارد بیمارستان مشهد شود، در کمتر از ۳۰ دقیقه باید رگ قلب یا رگ مغز باز شده و لخته برداشته شود، چیزی که در بسیاری از کشورهای منطقه ما هنوز به آن نرسیده‌اند.

وی افزود: افتخاراتی که در حوزه سلامت و در سال‌های پس از انقلاب شروع شده و تاکنون ادامه دارد، بی‌نظیر است و کشورهای همسایه این موضوع را بیشتر لمس می‌کنند.

محمدزاده شبستری خاطرنشان کرد: علی‌رغم آثار بیش از گذشته شرایط تحریم، اما توسعه و پیشرفت همچنان ادامه دارد، دستگاه جدیدی برای درمان تومورها در کشور و در مشهد در حال نصب است که تومورها را با حداقل برش درمان می‌کند. همچنین بسیاری دستگاه‌های دیگر در حوزه درمان سرطان و... داریم که جهشی در سال ۱۴۰۲ در حوزه درمان است.

وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز ادغام آموزش در بهداشت موضوعی است که دنبال می‌شود که نوآوری جدیدی در سطح کشور است. همچنین اقدامات در حال انجام در حوزه توسعه و ساخت بیمارستان‌ها که از حوزه مولدسازی در حال انجام است قابل توجه است.

محمدزاده شبستری تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مولدسازی یکی از برترین دانشگاه‌ها بوده که در این زمینه موفق عمل کرده است، در موضوع مولدسازی به ادارات فرصتی داده شده است که چنانچه زمین یا ساختمان مازادی دارند که بلااستفاده است آن را بفروشند و کاربردی کنند که دانشگاه به خوبی از این فرصت به وجود آمده استفاده می‌کند.

وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان، قطعا کاستی‌هایی داریم و ظرفیت ما به سقف مورد نیاز نرسیده است به طوری که در مشهد حدود ۳۰۰۰ تخت بیمارستانی کمبود داریم اما تلاش ما برای جبران این کمبودهاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد احداث بیمارستان در شرق و غرب مشهد و اورژانش بسیار بزرگ و متمرکزی در شهرک دانش سلامت را ازجمله اقدامات موثری ذکر کرد که در حال انجام است و افزود: امیدواریم این موارد به رغم وجود مشکلات تا ۲ الی ۳ سال آینده به نتیجه برسد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha