• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402112114938
  • خبرنگار : 50123

/مشارکت حداکثری؛ انتخاب هوشمندانه/

نماینده مجلس باید اقیانوسی از علم به مسائل باشد

نماینده مجلس باید اقیانوسی از علم به مسائل باشد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری کارشناسی مسائل سیاسی در چهارمحال و بختیاری گفت: یک نماینده مجلس از تخصصی‌ترین تا عمومی‌ترین موارد مجلس که تصمیم‌گیری است را برعهده دارد، در حقیقت باید نماینده اقیانوسی از علم و اشرافیت به مسائل باید باشد تا بتواند برای موضوعات به خوبی تصمیم‌گیری کند.

بهروز مردانی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه مجلس در راس امور است، اظهار کرد: در حقیقت مجلس بزرگ‌ترین اتاق فکر کشور است و سیاست‌ها را به قانون تبدیل می‌کند.

وی افزود: تفاوت سیاست با قانون این است تا زمانی‌که سیاست اعمال می‌شود دیگران مجبور به اطاعت از آن نیستند، اما اگر سیاست به قانون تبدیل شود اجبار برای اجرا کردن وجود دارد، در حقیقت زمانی که مجلس چنین جایگاهی را دارد نمایندگانی که وارد آن مجلس می‌شوند قطعا باید با مبانی سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری و الزامات، تبعات و بازخوردهای آن آشنایی کامل داشته باشند و نوع تفکر، مصوبات و تصمیم‌گیری‌ها باید به گونه‌ای باشد که با آینده‌نگری جامعیت و مدیریت محض داشته باشد.

این کارشناسی مسائل سیاسی گفت: یک نماینده مجلس از تخصصی‌ترین تا عمومی‌ترین موارد مجلس که تصمیم‌گیری است را برعهده دارد، در حقیقت باید نماینده اقیانوسی از علم و اشرافیت به مسائل باید باشد تا بتواند برای موضوعات به خوبی تصمیم‌گیری کند.

مردانی‌نژاد با اشاره به رابطه مستقیم آرای مردم و تصمیم‌گیری در اقدامات مجلس، تاکید کرد: هر چه آرا بیشتر باشد قطعا پشتوانه یک نماینده و مجلس بیش‌تر خواهد بود، زمانی که نماینده‌ای با یک پشتوانه و رای بالا انتخاب شود، با جسارت، جرات و شجاعانه اقدام به تصمیم‌گیری‌ها می‌کند.

وی با اشاره به مشارکت حداکثری در انتخابات، تصریح کرد: در حقیقت مبنا و مبانی انقلاب اسلامی و ستون فقرات انقلاب مردم هستند، حضور مردم به معنای پشتوانه انقلاب اسلامی، اعتماد به نظام، اعتماد به مجلس خواهد بود، در حقیقت خود به خود هر چه مشارکت مردم بالاتر رود، پشتوانه‌ نظام و مجلس قوی‌تر است، پویایی، حرکت، جنبش و تحرک در انقلاب به واسطه مردم شکل گرفته، هر کجا مردم حضور فعال داشته باشند گره‌گشایی حاصل می‌شود.
 
این کارشناس سیاسی در خصوص نقش رسانه‌ها در برگزاری انتخابات پرشور و مشارکت حداکثری، بیان کرد: اولین مولفه قدرت در هر جامعه رسانه‌ها هستند، در حقیقت همه رسانه‌های دشمن بر این موضوع تمرکز دارند تا مردم را از انقلاب نا امید کنند، بنابراین اگر می‌خواهیم مردم حضور گسترده‌ای در انتخابات داشته باشند نباید از رسانه‌ها غافل شد، زیرا رسانه‌ها نقش اصلی را در این زمینه برعهده دارند، کما اینکه باید از طریق بیان اقدامات برجسته انقلاب اسلامی و با جهاد تبیین که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند امید به مردم پمپاژ شود، در این صورت و با پمپاز امید از سوی رسانه‌ها قطعا نشاط و آگاهی مردم حاصل خواهد شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha