• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402112618544
  • خبرنگار : 50176

رئیس دانشگاه لرستان خبر داد:

پیگیری ایجاد قرارگاه دفاع زیستی در دانشگاه لرستان

پیگیری ایجاد قرارگاه دفاع زیستی در دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه لرستان از ارائه پیشنهاد ایجاد قرارگاه پدافند زیستی در این دانشگاه و پیگیری تصویب آن خبر داد.

دکتر علی نظری در حاشیه اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای "بیوتروریسم"، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت دفاع زیستی اظهار کرد: طبیعتا در دانشگاه‌هایی که به عنوان نسل  سوم و چهارم معروف هستند یکی از اهداف و برنامه‌های اصلی و راهبردی، ایجاد ارتباط مستقیم با صنایع و به عبارت دیگر حل نظام مسائل کشور است.

وی افزود: بایستی بین دانشگاه به‌عنوان مرکز تولید دانش، آموزش، مطالعات و پژوهش و در سوی دیگر شناسایی و برطرف کردن نیازهای جامعه ارتباط برقرار شو. از این‌رو دانشگاه براساس راهبردهای سند دانشگاه اسلامی و دیگر اسناد بالادستی و هم‌چنین براساس سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ماموریت دارد به مسائل پیرامونی و کاربردی جامعه نیز توجه داشته باشد.

رئیس دانشگاه لرستان تاکید کرد: دانشگاه لرستان نیز در راستای این سیاست مهم و راهبردی حرکت می‌کند و ارتباط با بدنه جامعه، صنعت و دستگاه‌های اجرایی به عنوان یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های آن تعریف شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم فعالیت‌های بسیار مهمی در این راستا انجام شده است که برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی یک زمینه‌ مهم برای برقراری اینگونه ارتباطات است به‌ویژه آنجا که این کنفرانس‌ها به‌صورت مشارکتی و با حضور مجموعه‌ای از نهادها، دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

نظری با بیان اینکه وقتی این مجموعه‌ها با هم به میدان می‌آیند قطعا ظرفیت آنها دوچندان می‌شود و می‌تواند به رفع نیازها منجر شود، تصریح کرد: اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم، در همین راستا انجام گرفته که در وهله اول از جنبه مشارکتی، حضور میدانی صنایع دفاعی، پدافند غیرعامل، استانداری و بسیج دانشجویی، بسیج اساتید، بنیاد شهید، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، حوزه هنری و ... در آن حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر در این کنفرانس به یکی از به‌روزترین مسائل جهان معاصر که بیوتروریسم(تروریسم زیستی) است، پرداخته شد که یک هشدار در برابر این تهدیدها محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم یک دفاع جانانه در برابر تهدیدهای زیستی داشته باشیم باید اولا جنس این تهدیدها را بشناسیم و ثانیا ابعاد و جوانب مختلف آن را پیدا کنیم که همین مقالات، کنکاش‌ها، چالش‌ها و تحلیل‌های صاحبنظران کارگشا خواهد بود.

نظری با تاکید بر استفاده از دستاوردهای علمی این کنفرانس‌ها به‌صورت کاربردی و طرح راهکار برای حل مسائل جامعه با رویکرد آینده‌محور اظهار کرد: این حرکات باید با نگاه به آینده و مبتنی بر پژوهش باشد؛ در واقع دانشگاهی موفق خواهد بود که پیش‌تر از حوادث و بر مبنای پیش‌بینی و آینده‌نگری عمل نماید تا براساس آن چندین راه حل برای هر مساله ارائه کند.

رئیس دانشگاه لرستان از ارائه پیشنهاد ایجاد قرارگاه پدافند زیستی در این دانشگاه و پیگیری تصویب آن به عنوان یک نیاز مهم خبر داد و تصریح کرد: برگزاری این کنفرانس برای اولین بار در سطح ملی و بین‌المللی در کشور و نقش دانشگاه لرستان به عنوان برگزارکننده در راستای تحقق این امر بسیار حائز اهمیت است و حتما ایجاد قرارگاه دفاع زیستی محقق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز همکاری‌های خوبی در سطح بین‌المللی با دانشگاه‌های خارج از کشور داریم که از جمله آنها می‌توان به دانشگاه‌های بغداد، کربلا و دانشگاه تکنولوژی عراق اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha