• دوشنبه / ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۵:۲۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403011305435
  • خبرنگار : 50682

مردم شهرستانهای غرب استان تهران در سوگ شهادت مولای متقیان به عزا نشستند

مردم شهرستانهای غرب استان تهران در سوگ شهادت مولای متقیان به عزا نشستند

ایسنا/تهران  از زمانی که در کنار مادرانمان پای روضه های مجالس امیرالمومنین علی (ع) نشستیم شیفته مرام و معرفتش شدیم. علی (ع) را به یتیم نوازی و دستان یاری دهنده اش شناختیم.

سالها است که با عشق به بخشیده شدن وارد ماه رحمت خداوند متعال یعنی رمضان می‌شویم. ماه که از نیمه می‌گذرد ابن ملجم مرادی پیشوای ما را با شمشیری ضربت می‌زند و برای همیشه دنیا با علی و مرامش خداحافظی می‌کند. با این جنایت پدر خود را از دست می‌دهیم و تا ابد عزادارش می‌مانیم. برای همین در این شب های قدر که پروردگار عالمیان به عشق امیر المومنین (ع) تقدیر همه ی ما را دوباره می‌نویسد ملتمسانه علی (ع) را صدا می‌زنیم تا دستانمان را بگیرد و برای تقدیری خوش بین ما و خدا پا درمیانی کند.

امشب وضو می‌گیرم و آماده می‌شوم. قرآن و مفاتیحم را داخل کیفم کنار مهر و جانماز کوچکم جاگیر می‌کنم از خانه خارج می‌شوم تا در مراسم عزای حیدر کرار دست به دامانش شوم، با تمام وجودم قرآن به سر گیرم و «الهی به علیٍ» بگویم. 

وارد خیابان اصلی می‌شوم مسیر پر از مردان و زنانی است که با فرزندانشان به سوی مراسم عزای مردترین مرد دنیا می‌روند. گویی بزرگترین خواسته های دنیا را دارند و چه کسی بهتر از علی برای اجابت درخواست هایی بزرگ و دست نیافتنی؟
آری علی امید آخر تک تک ما است. به جمعیت ملحق می‌شوم. لباس ها سر تا سر مشکی است و چهره ها اندوهگین تر از آن است که بخواهم باکسی صحبت کنم فقط تماشایشان کردم. قلب هایشان به نور علی (ع) روشن شده بود و خدا را با تمام وجود صدا می‌زدند.

بقاع متبرکه شهرستانهای غرب استان تهران در این شب های عزیز میزبان مردم عزادار بوده و تمام شرایط عزاداری و شب زنده داری برای آنها دراین مکان ها فراهم شده است. من هم امسال به سراغ دختران عزاداری که در سوگ پدرشان گریان هستند خواهم رفت تا با نوشتن از حال و هوایشان گوشه ای از عشقشان به حضرت را نشان دهم.

فاطمه اسد بیگی از انتظارش برای شب های قدر امسال می‌گوید: من تمام این یک سال منتظر این روز بودم تا اعمالم را حساب و کتاب و اتفاقاتی که باعث شد از مسیر درست غافل شوم را مرور کنم. همه افراد به چنین روزی در زندگی‌شان نیاز دارند تا راه درست را انتخاب کنند. این شب ها بسیار به ما کمک می‌کنند تا خودمان را بهتر بشناسیم، عیب هایمان شناسایی کنیم و به دنبال اصلاح آن باشیم. 

فاطمه ادامه داد: مردم به دنبال آرامش و خلوت کردن با خدا هستند و به آن نیاز دارند و چه شب هایی بهتر از شب های قدر که در خلوتشان به اعمالشان فکر کنند. 

زهرا دختر دانشجویی بود که با اشاره به این که شب های قدر از بهترین شب ها است به من یادآوری کرد: باید با تمام وجود قدر این شب ها را بدانیم زیرا فرصتی است که کارهایمان را بررسی و تحلیل کنیم. شب قدر بهترین زمان برای درخواست بخشش از خداوند است و همه ما به لطف خدا در موضوع بخشش امیدوار هستیم. به سراغ خدا می‌آییم و تقاضای رحمت از سوی او داریم. این دختر ۲۰ ساله دلیل امید مردم به این شب هارا اتصالی دانست که بین خدا و بنده اش ایجاد می‌شود.

ملیکا اکبری که چند سالی است در شغل شریف آموزگاری خدمت می‌کند در خصوص عشق خود به حضرت علی (ع) گفت: من در خانواده مذهبی به دنیا آمدم و پدر و مادرم همیشه مرا با نام، مرام و ایمان علی آشنا کردند به طوری که مادرم از کودکی به من یاد داده بود هروقت از جا بلند می‌شوی یا علی بگو تا کمک حالت باشد. این شب های ارزشمند به شدت برای من عزیز است و مطمئنم حضرت، مردم را پشت درهای بسته نگه نمی‌دارند و ما را یاری خواهند کرد. عشق به علی مردم را پای این عزاداری ها آورده است زیرا ایشان پدر همه مسلمانان است و پدر فرزندش را در این شب ها فرا می‌خواند.

حدیثه دختر جوانی بود که حال و هوای خوب خود در این شب های عزیز را برای من شرح داد: بسیار حال خوشی را در این شب ها تجربه می‌کنم زیرا ماه رمضان با آغاز سال نو مصادف شد و ما فرصت این را داشتیم با آغاز سال نفس خود را پاکسازی کنیم. حضور در این فضا باعث می‌شود تا یک قدم به خدا خود نزدیک شوم و حس خوب پاک بودن را تجربه کنم. آرزوی من در این شب ها ظهور آقا امام زمان (عج)، سلامتی پدر و مادرم و جهانی بدون جنگ است.

فاطمه مقدم بخشیدن را راه بخشیده شدن در این شب ها دانست و گفت: در این مراسمات همیشه به این فکر کردم که خداوند چگونه گناهان یکساله ما را می‌بخشد و فهمیدم که باید بخشید تا بخشیده شد. این شب ها شب های حاجت گرفتن است. از خدا بخواهید، او با کمال میل در خواست شما را برآورده خواهد کرد. شب قدر شب دوباره متولد شدن است زیرا به لطف خدا و حضرت علی (ع) گناهانمان پاک خواهد شد و دوباره روحمان طراوت دوران کودکی را پیدا خواهد کرد.

حرف های بچه ها که تمام شد مشغول سینه زنی شدیم و دلی سیر اشک ریختیم. سینه زنی که تمام شد از جایمان بلند شدیم قرآن به سر گرفتیم و خدا را به ۱۴ معصومش قسم دادیم تا دستانمان را در این دنیای عجیب رها نکند. باید بگویم از اینکه شیعه امیر المومنین (ع) هستم به خودم می‌بالم زیرا حب علی، اراده مرا برای زندگی سرشار از درستکاری تقویت می‌کند و جانی دوباره برای من به ارمغان می‌آورد. امیدوارم پروردگار جهانیان به لطف مولای متقیان علی (ع) تقدیری زیبا، سالم و ارزشمند در این شب ها برای ما رقم بزند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha