• پنجشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403013017380
  • خبرنگار : 50189

متخصص بیوتکنولوژی:

مصرف هر نان غیرسالم معادل خوردن ۱۱ قرص شیمیایی است

مصرف هر نان غیرسالم معادل خوردن ۱۱ قرص شیمیایی است

ایسنا/کرمان یک متخصص بیوتکنولوژی گفت: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیم‌سازی گندم و از طرفی افزودنی‌های اجباری به نان باعث بروز برخی بیماری‌ها است به گونه‌ای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا ۱۱ قرص شیمیایی استفاده کرده‌ایم.

علی‌اصغر زنده‌دل امروز ۳۰ فروردین‌ماه در همایش «نان کامل و سلامت خانواده» ویژه بانوان در کرمان با تشریح اهمیت نان سالم اظهار کرد: نان غذای استراتژیک است و اگر از سبد غذایی دنیا حذف شود، همه می‌میرند.

وی افزود: بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور وجود دارد و این تنوع در هیچ کجا حتی در هند هم نیست.

این متخصص بیوتکنولوژی با بیان این مطلب که سرانه سالانه نان برای هر ایرانی ۱۷۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: سرانه مصرف نان در ایران هفت برابر مصرف جهانی است.

وی با اشاره به اینکه ضایعات نان در تهران سالانه ۱۵۰ هزار تن اعلام شده، اظهار کرد: تولید ضایعات نان متاثر از عواملی از جمله عدم کیفیت، پایین بودن دانش تولید نان، نوع مصرف، عدم شکرگزاری و ... است.

زنده دل بیان کرد: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیم‌سازی گندم و از طرفی افزودنی‌های اجباری به نان باعث بروز برخی بیماری‌ها است به گونه‌ای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا ۱۱ قرص شیمیایی استفاده کرده‌ایم.

وی ادامه داد: اما اگر نان سالم باشد نیاز به افزودنی ندارد و اولین دستاورد نان‌های تراریخته یبوست به عنوان بدترین بیماری است.

این متخصص بیوتکنولوژی در پایان ویژگی‌های طرز تهیه صحیح خمیر و روش‌های اصولی نگهداری نان را توضیح داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha