• پنجشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403013017474
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل:

ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی زمینه ساز ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی می شود

ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی زمینه ساز ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی می شود

ایسنا/اردبیل ایجاد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در کنار واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی و مهندسی زمینه ساز ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی بنگاه‌های اقتصادی می‌شود.

رحیم یونسی در گفت و گو با ایسنا از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در استان خبر داد و افزود: ایجاد و توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تأثیر بسزایی در ارتقای توان فنی و اشتغال‌پذیری افراد در حوزه های مختلف صنعت دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل هدف از ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار کارگاهی و بین کارگاهی را  ارتقای مهارت، کاهش هزینه‌های جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی برای شاغلان، صیانت از نیروهای کار و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر دانست و اظهار کرد: این مراکز در کنار صنایع علاوه بر رونق بخش‌های تولید زمینه افزایش بهره وری بنگاه های تولیدی و اقتصادی آن بخش را فراهم می کند.

به گفته وی، توانمندسازی و بروزرسانی سطح مهارت شاغلین و نیروهای کار و بالا بردن بهره وری در بنگاه‌ها از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی و توسعه مراکز جوار و بین کارگاهی است و از این رو یکی از برنامه های اصلی این اداره کل در سال جاری افزایش و توسعه سطح همکاری ها با بنگاه های اقتصادی و تولیدی و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی است.

 یونسی با بیان اینکه در این مراکز نیروی کار از نزدیک با محیط کار آشنا می‌شود، افزود: در این مرحله از آموزش‌های تئوری عبور کرده و از نزدیک در رشته‌های مختلف، استادکاران آموزش‌ها را به نیروی کار ارائه می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با بیان این‌که این اداره کل در خصوص تعهد سالانه صدور مجوز مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی تحقق صد در صدی داشته است، گفت: ۲۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، در سال ۱۴۰۲ پس از اخذ مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی با اشاره به رسالت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و تحقق شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"در توانمندسازی اقشار مختلف جامعه از جمله شاغلان صنایع و صنوف، ایجاد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در کنار واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی و مهندسی بیان کرد: توجه بیشتر به امر آموزش‌های مهارتی موجب ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی بنگاه‌های اقتصادی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha