• شنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403022215817
  • خبرنگار : 50646

رئیس اداره محیط‌زیست رودبار خبر داد

با دستور قضایی ورود گردشگران به مناطق بکر رودبار ممنوع شد

با دستور قضایی ورود گردشگران به مناطق بکر رودبار ممنوع شد

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودبار با اشاره به طبیعت‌گردی غیر مسئولانه برخی از گردشگران، گفت: با دستور قضایی از ورود گردشگران به برخی از مناطق بکر رودبار جلوگیری به عمل آمد.

علی فرهی امروز ۲۲ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سفره رنگین این روزهای طبیعت را با طبیعت‌گردی غیر مسئولانه لگدمال نکنیم، اظهار کرد: در پی ورود خارج از ظرفیت و حضور همراه با تخریب تورهای گردشگری در مناطق طبیعی بکر شهرستان رودبار، امروز ۲۲ اردیبهشت ماه، با دستور دادستان شهرستان رودبار، از ورود گردشگران به برخی از مناطق بکر این شهرستان جلوگیری به عمل آمد.

با دستور قضایی ورود گردشگران به مناطق بکر رودبار ممنوع شد

وی افزود: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای غیر مسئولانه همراه با تخریب طبیعت در مناطق بکر طبیعی این شهرستان بوده‌ایم که در همین زمینه، ماموران اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان با همکاری ماموران پرتلاش نیروی انتظامی و منابع طبیعی ضمن ممانعت از ورود خارج از ظرفیت گردشگران، با حضور مستمر در منطقه و ارایه توصیه‌های طبیعت دوستانه، مسافران را به رعایت حقوق محیط زیست و پاسداری از طبیعت دعوت کردند. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رودبار با بیان اینکه رودبار به عنوان دروازه ورودی گیلان با تنوع اقلیمی و مناطق بکر بی‌بدیل خود، سالانه مقصد گردشگران بی‌شماری است، گفت: در صورت ادامه این روند لجام‌گسیخته که متاسفانه با تخریب و آلودگی همراه است، طبیعت بکر شهرستان به زودی رو به نابودی و زوال خواهد گذاشت.

با دستور قضایی ورود گردشگران به مناطق بکر رودبار ممنوع شد

 فرهی با تقدیر از دادستان، نیروی انتظامی، یگان حفاطت منابع طبیعی و اصحاب رسانه فعال شهرستان، تصریح کرد: ما شهروندان جهان هستیم و از محیط زیست کره زمین لذت می‌بریم، بنابراین، در هر منطقه‌ای از جهان که سفر کنیم، رفتار مسئولانه از ما انسان‌های بهتر و از طبیعت گردی جلوه‌ای بهتر به نمایش می‌گذارد.

وی تاکید کرد: ما به عنوان افرادی مسئول باید به حفظ محیط زیست، گونه‌های گیاهی و جانوری و هر آنچه که طبیعت را می‌سازد و زیبا می‌کند، اهمیت بدهیم، درست است که شاید دیگر هرگز به آن منطقه نرویم، اما این دلیل نمی‌شود که نسبت به رفاه، معیشت و فرهنگ بومیانی که در آن منطقه طبیعی زندگی می‌کنند، بی‌توجه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۱۴:۱۰

آفرین احسنت.این کار باید از مدتها پیش انجام میشد .البته اکثر مردم وظیفه شناس وطبیعت دوست هستند.ولی اقلیتی بنام تفریح آفرود بلایی بر سر طبیعت میآورندکه جبرانش سخت است .تمام مراتع و جنگل ودرختها زیر کوبش لاستیک یا به ضرب تبرشان نابود میشود .ممنون ازمسئولین بانی این طرح .

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۱۵:۳۰

بسیار عالی.

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۰۷:۵۳

کاش زودتر این کار انجام می‌شد ، برای حفاظت طبیعت کل ایران ..

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۰۸:۳۷

خوب کاری کردید. دستتان درد نکند. باید در زمینه استفاده درست از محیط زیست فرهنگ‌سازی بشود. بعضی افراد بدیهیات رفتاری در محیط زیست را نمی‌دانند و برای آتش تفریحی خود درختان را قلع و قمه می‌کنند یا گیاهان خوراکی را حتی قبل از بارور شدن در حجم بالا برداشت می‌کنند.