• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404031106527
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

واکنش پلیس به ویدئوی حرکت مخاطره‌آمیز با "پراید" در یاسوج

واکنش پلیس به ویدئوی حرکت مخاطره‌آمیز با "پراید" در یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد درپی انتشار ویدئویی از انجام حرکات مخاطره آمیز با یک دستگاه خودرو پراید در سطح شهر یاسوج در فضای مجازی، رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد از رسیدگی فوری به این موضوع خبر داد.

سرهنگ دوم هدایت خلیلی پور، در این خصوص گفت: پس از انتشار این فیلم، راننده متخلف که با حرکتی عجیب و مخاطره آمیز، دو فرزند خردسال خود را بر روی صندوق عقب خودرو نشانده بوده شناسایی و ضمن احضار راننده متخلف، خودروی وی توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به دادگاه معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی اظهارکرد: این اقدام پلیس در راستای حفظ امنیت شهروندان و جلوگیری از اشاعه فرهنگ نادرست رانندگی صورت گرفته است. پلیس راهور همواره با تمام توان و دقت برای مقابله با تخلفات رانندگی و ارتقای ایمنی ترافیک در کشور تلاش می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha