• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404051106471
  • خبرنگار : 50187

رئیس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد؛

تغییرات مدیریتی با رویکرد حفظ چابکی مجموعه/ آخرین وضعیت سلامتی دادستان رفسنجان

تغییرات مدیریتی با رویکرد حفظ چابکی مجموعه/ آخرین وضعیت سلامتی دادستان رفسنجان

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان بر لزوم چابکی مجموعه‌ها تأکید کرد و گفت: تلاش داریم با کلی‌نگری نسبت به انجام جابه‌جایی‌های مدیریتی اقدام کنیم تا در نهایت خدمات قضایی و حقوقی مطلوبی به مردم ارائه شود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی ۱۱ مرداد در نشست شورای برنامه‌ریزی دادگستری کل استان کرمان اظهار کرد: برگزاری همایش محوری در هفته قوه قضائیه به دلیل شرایط خاص کشور به زمان دیگری موکول شده اما این همایش به شکلی محدودتر امروز در مرکز استان برگزار می‌شود و در جریان آن از قضات و نیروهای اداری برتر دادگستری و سایر دستگاه‌های زیرمجموعه تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی همچنین تقدیر از قضات دارای رتبه‌های خبره، عالی و خوب را از برنامه‌های محوری این همایش برشمرد.

حمیدی به تحولات ایجاد شده در دادسرای کرمان به منظور استفاده بهینه از فضای موجود برای مردم و همکاران نیز اشاره کرد و گفت: این اقدامات شایسته تقدیر است.

حال عمومی دادستان رفسنجان خوب است

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه به وضعیت دادستان رفسنجان نیز اشاره کرد و گفت: حال عمومی محمدی، دادستان رفسنجان خوب است و با تلاش نیروهای کادر درمان، روند درمان و بهبودی ایشان پیگیری می‌شود.

وی همچنین یاد و خاطره مرحوم محمدرضا بهرامی از خیّران کرمان را گرامی داشت و گفت: او در جلسات مشترک اتاق بازرگانی و دادگستری پیگیر رفع موانع تولید و برطرف شدن مشکلات اقتصادی بوده و در هیئت امنای ستاد دیه نیز همکاری فعالانه‌ای داشته است.

حمیدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجتماع عظیم اربعین حسینی تأکید کرد: پیاده‌روی اربعین همایش اقتدار شیعیان است و امیدواریم امسال نیز این رخداد دینی و مذهبی در امنیت کامل برگزار شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه به تغییرات مدیریتی در دادگستری اشاره کرد و گفت: از این پس سید مهدی قویدل با حفظ سمت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری به عنوان سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی مشغول به فعالیت خواهند بود.

وی از تلاش‌های زاده کافی، معاون سابق مالی عمرانی و پشتیبانی دادگستری کل استان تقدیر کرد و ادامه داد: او از این پس به عنوان مدیر امور اداری دادگستری فعالیت خواهد داشت و مدیر سابق امور اداری کرمان نیز در شورای حل اختلاف به خدمت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۵-۱۳ ۰۱:۱۳

انشالله دادستان رفسنجان شفا پیدا کنند وسلامتیشون بدست بیارن

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۱۳ ۰۶:۴۸

خدا را شکر الحمدالله . خدا لعنت کنه اون کسی که چنین جسارتی کرده جایگاه قضا.وت جایگاه مولای متقیان امیرالمؤمنین است هرکس چنین جسارتی کرده جسارت به ساحت مقدس مولای متقیان نموده باید مجازات شود. بازهم خدا شکر میکنیم بهبودی پیدا کردن