• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404091610586
  • خبرنگار : 50604

استاندار: همکاری دانشگاه و دولت کلید طلایی توسعه گلستان است

استاندار: همکاری دانشگاه و دولت کلید طلایی توسعه گلستان است

ایسنا/گلستان استاندار گلستان در همایش روز دانشجو بر لزوم پیوند نهادهای علمی و اجرایی برای پیشرفت استان تأکید کرد و خواستار شنیده شدن صدای دانشجویان شد.

علی طهماسبی، استاندار گلستان یکشنبه ۱۶ آذر در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در دانشکده ملی مهارت برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده علمی استان، رابطه کنونی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی را «ناکافی» توصیف کرد و خواستار تحولی جدی در این زمینه شد.

وی با بیان این که هر صنعت یا دستگاهی که به دانشگاه تکیه کند، قطعاً برنده است، از مدیران اجرایی خواست تا با بهره‌گیری از توان پژوهشی و فناوری مراکز علمی، فاصله موجود بین «اداره» و «دانشگاه» را کاهش دهند.

استاندار گلستان پیشنهاد داد: دانشگاه‌ها می‌توانند مسئولیت پروژه‌های اجرایی در حوزه‌های صنعت، اقتصاد و کشاورزی را به صورت پروژه‌محور بر عهده بگیرند.

او تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها استفاده بهینه کنند.

طهماسبی با طرح این پرسش که صدای دانشجویان امروز چقدر شنیده می‌شود؟ گفت: دولت سیزدهم و چهاردهم با ایجاد فرصت‌های گفت‌وگو مستقیم، در حال پیگیری مطالبات دانشجویی از مسیرهای نزدیک‌تر است.

استاندار گلستان: همکاری دانشگاه و دولت: کلید طلایی توسعه گلستان است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت ۱۶ آذر، به ایستادگی دانشجویان در سال‌های ۱۳۳۲ و ۱۳۳۳ و همچنین جانفشانی آنان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و این روز را فرصتی ارزشمند برای تکریم جامعه دانشگاهی دانست.

استاندار گلستان با اشاره به وجود ۵۲ واحد دانشگاهی در استان، ظرفیت علمی گلستان را «کم‌نظیر در کشور» خواند و بر ضرورت بهره‌برداری بیشتر از این پتانسیل در راستای توسعه متوازن استان تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha