• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404092617526
  • خبرنگار : 50180

/اختتامیه جشنواره قصه‌گویی کرمانشاه/

سرپرست کانون پرورشی کرمانشاه: با قصه می‌توان مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال داد

سرپرست کانون پرورشی کرمانشاه: با قصه می‌توان مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال داد

ایسنا/کرمانشاه جشنواره قصه‌گویی کرمانشاه که با رقابت ۱۰۰ قصه‌گو در بخش‌های مختلف برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار خود خاتمه داد.

منیژه سادات حسینی سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۶ آذر، در مراسم اختتامیه بخش استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، از قصه‌گویی به عنوان یکی از برنامه‌های تاثیرگذار فرهنگی یاد کرد و افزود: جوامع زمانی که می‌خواهند خودشان را به رخ دیگران بکشند، از برنامه‌های فرهنگی استفاده می‌کنند که یکی از این برنامه‌های فرهنگی قصه‌گویی است.

حسینی قصه‌گویی‌ را گام مهمی در جهت انتقال ارزش‌های فرهنگی در جامعه دانست و گفت: قصه بازتاب فرهنگ و تمدن یک جامعه و نشان دهنده ماهیت جامعه و داشته‌های آن است.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه با قصه می‌توانیم مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال دهیم، افزود: با توجه به اینکه مخاطبان اصلی قصه‌ها کودکان و نوجوانان هستند که می‌توانند به خوبی تحت تاثیر قصه‌ها قرار بگیرند، لذا قصه گویی یک فرصت ارزشمند برای آموزش سبک زندگی به نسل جوان است.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند برگزاری جشنواره قصه‌گویی استان داشت و اظهار کرد: بیش از ۱۲۰۰ اثر واجد شرایط اولیه به دبیرخانه جشنواره قصه گویی رسید که همه این آثار توسط داوران مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت صاحبان ۱۰۰ قصه به عنوان قصه‌گوهای برگزیده برای اجرا در جشنواره استانی قصه گویی انتخاب شدند.

حسینی با اشاره به شرکت قصه‌گویانی از رده‌های سنی مختلف در جشنواره قصه‌گویی امسال، افزود: کم‌سن‌ترین شرکت‌کننده در جشنواره قصه‌گویی کرمانشاه یک کودک پنج ساله و مسن‌ترین آنها یک پیرمرد ۸۰ ساله بود.

وی با بیان اینکه این جشنواره در قالب‌های مختلف شاهنامه خوانی، افسانه‌ها و متل‌ها، قصه‌های دینی، قصه‌های اجتماعی، قصه‌گویی با ابزار و... برگزار شد، گفت: برگزیدگان این جشنواره به بخش ملی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که اواخر دی ماه در استان اصفهان برگزار می‌شود، راه می‌یابند.

به گزارش ایسنا، در پایان پس از قرائت بیانیه هیات داوران از برگزیدگان بخش استانی بیست‌و هفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون کرمانشاه تجلیل شد.

جشنواره قصه‌گویی کرمانشاه به مدت چهار روز و از ۲۳ تا ۲۶ آذر در سالن همایش مرکز فرهنگی هنری آفرینش کرمانشاه برگزار شد.

سرپرست کانون پرورشی کرمانشاه: با قصه می‌توانیم مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال دهیم

سرپرست کانون پرورشی کرمانشاه: با قصه می‌توانیم مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال دهیم

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۲:۱۵

با قصه می‌توانیم مفاهیم آموزنده را به جامعه انتقال داد می توانیم انتقال داد ؟؟؟؟!!!! ادبیات فارسی دگرگون شد 😂😂