• شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404092919633
  • خبرنگار : 50121

هواشناسی شهرستان اعلام کرد

تأمین نیمی از میانگین سالانه اردستان در بارش‌های اخیر

تأمین نیمی از میانگین سالانه اردستان در بارش‌های اخیر

ایسنا/اصفهان رئیس اداره هواشناسی شهرستان اردستان گفت: سامانه بارشی اخیر که در چند روز گذشته استان اصفهان و شهرستان اردستان را تحت تأثیر قرار داد، حدود نیمی از میانگین بارش سالانه این شهرستان را تأمین کرد.

محمدصادق شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: میانگین بارش بلندمدت شهرستان اردستان حدود ۱۲۰ میلی‌متر است که در بارش‌های چهار روز گذشته، بیش از ۶۰ میلی‌متر آب حاصل از بارندگی در منطقه ثبت شده است.

وی افزود: بیشترین میزان بارش در شهرستان اردستان مربوط به روستاهای بقم و نیسیان بوده که حدود ۷۰ سانتی‌متر برف و نزدیک به ۶۰ میلی‌متر آب حاصل از آن به ثبت رسیده است.

رئیس اداره هواشناسی اردستان با اشاره به مقایسه آمار بارشی پاییز امسال با سال گذشته بیان کرد: پاییز سال گذشته حدود ۲۰ میلی‌متر بارش در شهرستان ثبت شد، در حالی که امسال تاکنون میزان بارش‌ها به ۶۵ میلی‌متر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه بررسی نقشه‌ها و پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد امسال احتمال خروج از تنش آبی وجود دارد، تصریح کرد: برای ماه‌های دی و بهمن بارش‌های مناسبی پیش‌بینی شده و انتظار می‌رود در فصل بهار نیز بارش‌های رگباری خوبی رخ دهد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد امسال شرایط ال‌نینو و ترسالی را تجربه کنیم، چراکه بارش‌های پاییز امسال در شهرستان اردستان در ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

رئیس اداره هواشناسی اردستان با اشاره به وضعیت جوی روزهای آینده گفت: در حال حاضر سامانه بارشی خاصی روی استان اصفهان و شهرستان اردستان فعال نیست و تا دوشنبه هفته آینده شرایط ویژه‌ای پیش‌بینی نمی‌شود، هرچند برای دوشنبه آینده ورود یک سامانه بارشی به کشور محتمل است که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.

کاهش دما تا منفی ۱۰ درجه

شفیعی در پایان با هشدار نسبت به افت شدید دما در شهرستان اردستان افزود: از عصر امروز کاهش محسوس دما آغاز می‌شود و در برخی مناطق دما تا منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت. امشب یخبندان در تمامی نقاط شهرستان رخ می‌دهد و لازم است شهروندان نسبت به محافظت از تأسیسات ساختمانی و تجهیزات حساس به سرما اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha