• دوشنبه / ۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404100100185
  • منبع : نمایندگی سمنان

ضرورت تکمیل زنجیره ارزش صنایع‌دستی در استان سمنان

ضرورت تکمیل زنجیره ارزش صنایع‌دستی در استان سمنان

ایسنا/سمنان معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد در حوزه صنایع‌ دستی، خواستار حرکت از تولید صرفاً سنتی به سمت تولید اقتصاد محور و جمعی و تکمیل زنجیره ارزش صنایع‌ دستی در استان سمنان شد.

مریم جلالی در نشستی با هنرمندان صنایع‌ دستی شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه، با اشاره به برنامه‌ها و خط مشی‌های این معاونت اظهار کرد: رویکرد ما در حوزه صنایع‌ دستی در حال تغییر است و باید از نگاه صرفاً سنتی و انفرادی عبور کرده و به سمت تولید مبتنی بر اقتصاد، بازار و ارزش افزوده با همراهی تشکل‌ها و نهادهای هنرمندان صنایع دستی حرکت کنیم.

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه زنجیره ارزش صنایع‌دستی باید به‌صورت کامل دیده شود، افزود: تأمین مواد اولیه، آموزش، تولید، بسته‌بندی، بازاریابی و فروش، حلقه‌هایی به‌هم‌پیوسته هستند و لازم است خلأها و چالش‌های موجود در هر یک از این بخش‌ها شناسایی و برطرف شود.

او با تأکید بر نقش تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنایع‌دستی در رونق بازار، تصریح کرد: اتحادیه‌ها و جوامع حرفه‌ای می‌توانند نقش مؤثری در بازاریابی و فروش ایفا کنند و معاونت صنایع‌دستی در این مسیر، نقش تسهیل‌گر و حمایت‌کننده خواهد داشت.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در دوشنبه یکم دی، جلالی همچنین افزایش همگرایی میان بخش گردشگری و صنایع‌دستی را ضروری دانست و گفت: صنایع‌دستی باید در تمامی تأسیسات گردشگری، بناهای تاریخی و مراکز اقامتی دیده و عرضه شود و این پیوند می‌تواند به رونق هم‌زمان گردشگری و صنایع‌دستی منجر شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی انتقال نسلی دانش و مهارت از استادکاران به نسل جوان را یکی از ضرورت‌های مهم این حوزه برشمرد و افزود: صنایع‌دستی پیونددهنده هویت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و حفظ آن بدون توجه به آموزش و انتقال تجربه ممکن نخواهد بود.

او با اشاره به ضرورت حرکت از فردگرایی به سمت کار جمعی اظهار کرد: برای رونق اقتصاد صنایع‌ دستی باید از فعالیت‌های فردی به سمت تشکل‌محوری، هم‌افزایی و کار گروهی در قالب اتحادیه‌ها و انجمن‌ها حرکت کنیم.

به گزارش ایسنا معاون وزیر میراث فرهنگی امروز یکم دی در دومین روز سفر خود به استان سمنان به شهرستان شاهرود سفر و در نشستی با حضور فرماندار به بررسی مشکلات فعالان صنایع دستی در شهرستان های شاهرود و میامی می‌پردازد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha