• دوشنبه / ۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404100100428
  • خبرنگار : 50455

آیت‌الله نوری همدانی: اعتکاف از ثمرات نظام اسلامی است

آیت‌الله نوری همدانی: اعتکاف از ثمرات نظام اسلامی است

ایسنا/قم آیت‌الله نوری همدانی یکی از مراجع تقلید شیعه، ترویج مسائل معنوی را از ثمرات نظام اسلامی دانست و گفت: به برکت انقلاب اسلامی، مردم به‌ویژه جوانان با این سنت معنوی آشنا شدند و امروز از این فرصت بهره‌مند می‌شوند.

آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار با اعضای ستاد برگزاری و هیئت علمی اعتکاف، با اظهار خشنودی از گسترش این امر مبارک گفت: اعتکاف موجب تقویت روحیه معنوی در خود شخص و اجتماع خواهد شد و فرصت بسیار ارزنده‌ای است که باید از آن به بهترین نحو بهره برد.

این مرجع تقلید با اشاره به این نکته که اعتکاف در مباحث فقهی ما وجود داشته، اما در جامعه چندان مطرح نبود مگر نزد برخی خواص، افزود: به برکت انقلاب اسلامی، مردم به‌ویژه جوانان با این سنت معنوی آشنا شدند و امروز از این فرصت بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر اطلاع رسانی آیت الله حسین نوری همدانی در روز دوشنبه یکم دی، وی در پایان از تلاش‌های ارزنده اعضاء ستاد اعتکاف خصوصاً حجت‌الاسلام والمسلمین تکیه‌ای تشکر کرده و از حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده نیز به جهت چاپ کتاب‌های مربوط به مسائل فقهی اعتکاف تقدیر کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha