• شنبه / ۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404100603161
  • خبرنگار : 50061

ملاک اصلی وفاق و همدلی، مردم هستند

ملاک اصلی وفاق و همدلی، مردم هستند

ایسنا/قزوین رئیس حزب ندای ایرانیان استان قزوین گفت: مردم ملاک وفاق و همدلی هستند و آنان باید احساس کنند که سیاست‌ها، روش‌ها، حکمرانی و مدیریت سیاسیون، مردم را به هم نزدیک و همدل کرده است.

مهران قاسمی که به تازگی به عنوان سخنگوی شورای اصلاح‌طلبان استان قزوین انتخاب شده است، در گفت‌وگو با ایسنا درباه وفاق اظهار کرد: برداشتی که از واژه «وفاق» وجود دارد، در سطح کلان نیز اشتباه بوده است. برداشت ملی از وفاق نادرست است و در استان هم برداشت غلطی از آن شده است. وفاق زمانی قابل رصد و پذیرش است که بتواند مردم را کنار هم قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: هر جا مردم در کنار یکدیگر جمع شوند، وفاق شکل گرفته است. اینکه ۲۰۰ مسئول با گرایش‌های سیاسی مختلف را دور هم جمع کنیم، نشانه وفاق نیست. فکر می‌کنم بعد از یک سال، تعبیر ما از وفاق نادرست بوده و باید در تعریف و برداشت خود از آن تجدیدنظر کنیم.

سخنگوی شورای اصلاح‌طلبان استان قزوین بیان کرد: باید ببینیم که آیا اقدامات ما توانسته است کسانی را که در انتخابات شرکت نکردند، اقناع کند؛ اگر سنجه‌ای وجود داشته باشد و بتوانیم ارزیابی کنیم که مردم از وضعیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه رضایت دارند یا خیر، آن زمان می‌توان گفت همدلی مردم منتج به وفاق بین «مردم»، «حکمرانی و مردم» و «مسئولان و مردم» شده است.

وی در خصوص اتحاد مردم در جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: اگر پس از جنگ ۱۲ روزه، مسیر همدلی را ادامه می‌دادیم، می‌توانستیم از آن سرمایه اجتماعی بهره ببریم. در جنگ ۱۲ روزه، مردم به چند دلیل با هم همدل شده بودند؛ نخست، حس حاکمیت ملی بود، مردم احساس کردند که مرز و بوم کشور مورد تعرض قرار گرفته است. دوم، آنکه دیدند تمام جریان‌های پول، قدرت و اسلحه علیه ما متحد شده‌اند و خود را در برابر جریان ظلم یافتند؛ بنابراین برای دفاع از کشور، حاکمیت و خود برخاستند.

قاسمی با بیان اینکه نتوانستیم مسیر اتحاد پس از جنگ را ادامه دهیم، اضافه کرد: مردم با مشکلاتی مواجه‌اند و تا زمانی که این مشکلات حل نشود، موفق نخواهیم بود. باید شفاف بود و باید فساد در تمام ابعاد از بین برود. نباید عده‌ای همه امکانات را در اختیار داشته و عده‌ای از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی بی‌بهره باشند.

وی مطرح کرد: به معنای واقعی کلمه و بدون تبعیض میان اشخاص، جریان‌ها، گروه‌ها، متنفذین و نهادها، باید با فساد مبارزه کنیم؛ این امر نگاه مردم را به همدلی با یکدیگر و با حاکمان معطوف خواهد کرد. همه باید از منافع کشور برخوردار باشند. اگر این بهره‌مندی نابرابر باشد، فاصله طبقاتی شکل می‌گیرد و همان فاصله، در وفاق و همدلی نیز ایجاد خواهد شد. این موارد بسیار مهم هستند و باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس حزب ندای ایرانیان استان قزوین یادآور شد: نباید همه امور را به شکل سیاه و سفید تعبیر کرد؛ کشور ما نقاط ‌قوت‌ جدی دارد. ایران، از نظر استراتژیک، اقتصادی و ژئوپلیتیک کشوری مهم است و همین ویژگی‌ها سبب شده تا بسیار مورد توجه دیگران باشد. باید با رفتار صحیح، مشارکت دادن مردم در تصمیم‌گیری‌ها، شنیدن حرف‌های مردم و رفع تبعیض موجود در جامعه، از شرایط فعلی عبور کنیم و به مرحله‌ای برسیم که مردم زندگی عادی و آرامی داشته باشند و گرفتار مشقت نباشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha