• یکشنبه / ۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404100704540
  • خبرنگار : 50605

مدیرکل ارشاد اصفهان: تفکیک بخش‌های وزارت فرهنگ تمرکز اعتبارات را از بین برده است

مدیرکل ارشاد اصفهان: تفکیک بخش‌های وزارت فرهنگ تمرکز اعتبارات را از بین برده است

ایسنا/اصفهان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: تفکیک بخش‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نبودن تمرکز، اعتبارات مالی را جزیره‌ای کرده است.

سیدمهدی سیدین‌نیا یکشنبه هفتم دی در نشست با اهالی فرهنگ و هنر تیران و کرون اظهار کرد: بخش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مثل نهاد کتابخانه‌های عمومی، حج و زیارت، کانون مساجد و خبرگزاری ایرنا از بدنه این وزارتخانه جدا شده و تفکیک آن در این وزارتخانه باعث توزیع جداگانه اعتبارات و عدم تمرکز است.

وی افزود: با وجود محدودیت اعتبارات و فعالیت جزیره‌ای منجر به بروز مشکلات منابع مالی شده و در شرایط سخت اقتصادی معضلات مالی دو چندان شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان بیان کرد: بخش خصوصی و خیرین در اجرای پروژه‌های عمرانی وارد شده‌اند و همین موضوع به پیشرفت کار کمک کرده، اما نیاز به اعتبارات دولتی بوده که بخشی از طرح‌ها ناتمام مانده است.

سیدین نیا، به پروژه احداث مجتمع فرهنگی بهنیا در تیران اشاره کرد و گفت: این پروژه با کمک خیرین پیشرفت داشته و دولت هم بر اساس مأموریت خود تجهیز و تکمیل کند تا اینکه به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به نقش اهالی فرهنگ و هنر و هنرمندان در تحقق فعالیت‌های هنری و فرهنگی، ادامه داد: باید از هنرمندان و فعالان فرهنگی و هنری حمایت شود تا این دسته از برنامه‌ها توسعه پیدا کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: با وجود دغدغه‌های اقتصادی و تورم اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری مورد توجه قرار گیرد.

تقویت سرمایه اجتماعی با فعالیت هنری

فرماندار تیران و کرون نیز در بخشی از این جلسه به لزوم تقویت سرمایه اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: ارتباط بین نسلی از ضرورت‌های جامعه بوده که وجود شکاف، آسیب به سرمایه اجتماعی وارد می‌کند.

محمدساعدفر افزود: فعالیت‌های هنری یکی از ظرفیت‌های کارآمد برای تقویت سرمایه اجتماعی خواهد بود که باید جوانان فعال شود. باید ظرفیت‌های فرهنگی و هنری تقویت شود و از برنامه‌ها و پیشنهادها حمایت کرد.

فرماندار تیران و کرون اضافه کرد: با وجود محدودیت اعتبارات مالی، اما برای تجهیز سالن‌های تخصصی این شهرستان اعتبار اختصاص یافته که پروژه‌ها به سرانجام برسد و مردم از آن بهره ببرند.

ساعدفر ادامه داد: جوانان و نوجوانان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری باید مشارکت بیشتر صورت بگیرد که مستلزم همراهی و حمایت  است.

در این جلسه سیدعلی اکبر محمدی به‌عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تیران و کرون معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha