• یکشنبه / ۷ دی ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404100704608
  • خبرنگار : 50225

آبگرفتگی برخی منازل و مدارس در مسجدسلیمان / تعطیلی مدارس در روز دوشنبه

آبگرفتگی برخی منازل و مدارس در مسجدسلیمان / تعطیلی مدارس در روز دوشنبه

ایسنا/خوزستان فرماندار مسجدسلیمان از آب‌گرفتگی تعدادی از منازل و مدارس این شهر در پی سیلاب امروز خبر داد و گفت: این حادثه خسارت جانی نداشته است.

پیمان جهانگیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی سیلاب یکشنبه هفتم دی‌، همه اکیپ‌های خدماتی و امدادی در مناطق آسیب‌دیده مستقر شده‌اند و در حال حاضر مشکلی از بابت امدادرسانی وجود ندارد.

وی با اشاره به بارش حدود ۴۷ میلیمتری در این شهر از صبح امروز، افزود: در حال حاضر آبگرفتگی معابر رفع شده است.

فرماندار مسجدسلیمان با بیان اینکه این سیلاب خسارت جانی نداشته است، گفت: در برخی مناطق مانند شهرک ولیعصر، تعدادی از منازل که ساخت و ساز استانداردی نداشتند، دچار آبگرفتگی شده‌اند. همچنین یکی از مرغداری‌های منطقه دچار آبگرفتگی شده و بر اثر آن حدود ۲۰ هزار قطعه مرغ تلف شده‌اند.

جهانگیری درباره وضعیت مدارس نیز بیان کرد: تعدادی از مدارس دچار آب‌گرفتگی و بالازدگی فاضلاب شده‌اند که باید عملیات پاکسازی و گندزدایی در آن‌ها انجام شود. به همین دلیل، همه مدارس شهرستان مسجدسلیمان فردا دوشنبه هشتم دی‌ماه در هر دو نوبت صبح و عصر تعطیل اعلام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha