• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404101006524
  • خبرنگار : 50604

دادستان عمومی و انقلاب کردکوی خبر داد

جلوگیری از تغییر کاربری ۲۵ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی در کردکوی

جلوگیری از تغییر کاربری ۲۵ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی در کردکوی

ایسنا/گلستان دادستان عمومی و انقلاب کردکوی از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در ۲۵ هزار مترمربع از زمین های کشاورزی شهرستان کردکوی خبر داد.

محمد مصطفی‌زاده گفت: این بناها شامل ۳۵ مورد سازه غیرمجاز مانند فنس، اتاقک چوبی و سکوی بتنی بود که در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ جلوگیری از تغییرکاربری زمین های کشاورزی و باغی، تخریب شد.

وی افزود: با تخریب این بناها، ۲۵ هزارمترمربع از زمین های کشاورزی روستای ایلوار، آزادسازی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز چهارشنبه دهم دی، دادستان عمومی و انقلاب کردکوی با بیان این که تغییر کاربری زمین های کشاورزی، تهدیدی برای امنیت غذایی  است، تاکید کرد: در برخورد با تغییر کاربری های غیرمجاز تعلل نمی کنیم و  امور اراضی مکلف است با افزایش گشت های نظارتی، از تغییر کاربری غیرمجاز و ساخت و ساز در زمین های کشاورزی و باغی جلوگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha