• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404101106970
  • خبرنگار : 50042

وزیر ارتباطات وارد گیلان شد

وزیر ارتباطات وارد گیلان شد

ایسنا/گیلان سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفری یک روزه با هدف ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی، تسریع در توسعه زیرساخت‌های دیجیتال، افزایش پایداری شبکه، تقویت عدالت ارتباطی و حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان وارد گیلان شد.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز پنجشنبه، ۱۱ دی برای انجام سفری یک روزه با استقبال هادی حق شناس، استاندار گیلان و جمعی از مسئولان و مقامات اجرایی استان وارد گیلان شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این سفر، با حضور در شورای راهبردی ارتباطات و فناوری استان تعدادی از پروژه‌ها و طرح‌های فناورانه را افتتاح می‌کند.

ارزیابی زیرساخت‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار و گفت‌وگو با نخبگان و دانشگاهیان و دیدار با خانواده شهید از دیگر برنامه‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان گیلان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha