• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404101106977
  • خبرنگار : 71951

یک مسئول در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) تهران:

ملت ایران بارها نشان داده در بزنگاه‌های حساس اجازه سوءاستفاده از مطالبات به‌حق را نمی‌دهد

ملت ایران بارها نشان داده در بزنگاه‌های حساس اجازه سوءاستفاده از مطالبات به‌حق را نمی‌دهد

ایسنا/تهران مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران گفت: دشمنان جمهوری اسلامی پس از ناکامی در پروژه‌های براندازی، با تغییر تاکتیک‌ها از مسیر جنگ روانی و فشارهای اقتصادی به‌دنبال تضعیف انسجام ملی هستند، اما ملت ایران بارها نشان داده در بزنگاه‌های حساس اجازه سوءاستفاده از مطالبات به‌حق خود را نخواهد داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی معبودی با اشاره به وقایع فتنه سال ۱۳۸۸ اظهار کرد: پس از انتخابات و حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رأی، دشمنان ملت ایران به‌ویژه آمریکا که پیش‌تر حتی حاضر به پذیرش شروط جمهوری اسلامی شده بودند، با حمایت از فتنه‌گران مسیر تقابل و تحریم را در پیش گرفتند.

وی افزود: حضور آگاهانه مردم در صحنه و حماسه‌آفرینی آنان در ۹ دی سال ۱۳۸۸ پاسخی روشن به این جریان بود و نشان داد طراحان فتنه نه خیرخواه ملت ایران، بلکه در پی ضربه زدن به استقلال، امنیت و تمامیت کشور هستند.

معبودی با مقایسه فتنه ۸۸ و جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: فتنه سال ۸۸ یک جنگ نرم و رنگی برای براندازی نظام بود، اما پس از ناکامی دشمن در این مسیر، سال‌ها برای یک حمله نظامی برق‌آسا برنامه‌ریزی کردند؛ جنگ ۱۲ روزه حادثه‌ای کوچک نبود و دشمن با شهادت فرماندهان ارشد نظامی تصور می‌کرد می‌تواند ایران را زمین‌گیر و حتی تجزیه کند.

وی ادامه داد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب دشمنان بیش از ۲۰ سال برای این سناریو برنامه‌ریزی کرده بودند و آن را در کشورهای مختلف آزموده بودند، اما ایستادگی ملت ایران و توان دفاعی کشور این طرح را نیز با شکست مواجه کرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) با اشاره به جنگ روانی دشمن تصریح کرد: جنگ شناختی به‌گونه‌ای عمل می‌کند که حتی بدیهیات تاریخی را وارونه جلوه می‌دهد و افکار عمومی را دچار تردید می‌کند.

وی با انتقاد از تکرار برخی شعارها نظیر «نه غزه، نه لبنان» گفت: این شعارها در راستای همان جنگ روانی و با هدف تضعیف امنیت ملی مطرح می‌شود، در حالی که حضور ایران در جبهه مقاومت، حلقه امنیتی کشور را فراتر از مرزها تثبیت کرده و مانع تعرض مستقیم دشمنان شده است.

معبودی با اشاره به جنگ تحمیلی و جنگ ۱۲ روزه اخیر تأکید کرد: ایران اسلامی در هر دو مقطع در برابر ائتلافی از قدرت‌های جهانی ایستاد و با تکیه بر ایمان، وحدت و حمایت مردمی دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: خنثی‌سازی طرح سرنگونی نظام تنها پایان یک مرحله از تقابل دشمن بود، چرا که نزاع حق و باطل، نزاعی دائمی و پایان‌ناپذیر است و شکل فتنه‌ها با توجه به شرایط تغییر می‌کند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) افزود: امروز مشکلات اقتصادی و معیشتی واقعیتی انکارناپذیر است و اداره زندگی برای مردم دشوار شده و بخشی از این مشکلات به ضعف‌ها و اشتباهات داخلی و بخشی به محدودیت‌ها و ناتوانی‌های دولت‌ها بازمی‌گردد، اما این مسائل نباید به‌گونه‌ای مطرح یا مدیریت شود که دشمن آن را به‌منزله چراغ سبز برای فشار و براندازی تلقی کند.

وی تأکید کرد: اعتراض به مشکلات اقتصادی حق مردم است، اما تبدیل مطالبات به‌حق به بستری برای سوءاستفاده دشمن و تضعیف انسجام و امنیت ملی، همان نقطه‌ای است که فتنه از آن آغاز می‌شود و ملت ایران با هوشیاری و تجربه ۹ دی اجازه تکرار این سناریو را نخواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha