• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404102514095
  • خبرنگار : 51054

یک هنرمند سینما و تلویزیون:

گفت‌وگوی مردم و مسئولان سازنده است/ مردم دشمن را ناامید کردند

گفت‌وگوی مردم و مسئولان سازنده است/  مردم دشمن را ناامید کردند

ایسنا/اصفهان کارگردان و فیلم‌ساز اصفهانی گفت: به اعتقاد من باید یک میز خدمت و رسیدگی به مشکلات مردمی در قالب گفت‌وگوی ماهانه تدارک ببینند تا رنج و مشکلاتشان بازگو شود و از همان تریبون با مسئولان نظام صحبت کنند.

فریدون حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اتحاد رمز پیروزی و موفقیت مردم ایران در تمام شرایط بحرانی کشور بوده است. مردم ما همیشه و در همه حال پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند و اجازه دخالت به کشورهای مزدور در امور و سرنوشت کشورشان را نداده‌اند.

وی افزود: مردم ما نجیب‌ترین و مهربان‌ترین مردم جهان هستند و این بارها در عمل اثبات شده که هرجا پای همکاری مردم با دولت در میان بوده، عرصه را خالی نگذاشتند و آستین همت بالا زده و در اصطلاح عامیانه، به میان گود آمده‌اند.

این کارگردان سینما و فیلمساز بیان کرد: ما نمونه‌های زیادی از همدلی و همراهی مردم با نظام جمهوری اسلامی را داشته‌ایم، در جنگ تحمیلی و جنگ ۱۲روزه مردم با اتحاد و همبستگی خود، دشمن را از جنگ داخلی در کشور ناامید کردند. به‌دفعات مختلف دشمن درصدد بوده این طناب اتحاد را پاره کند، اما با هوشیاری مردم و مسئولان این امر اتفاق نیفتاده است.

حسن‌پور ادامه داد: مردمی که از وضعیت اقتصادی ناراضی بودند، با آگاهی و هوشیاری صف خود را از اغتشاشگران جدا کرده و مطالبات خود را از طریق درست به گوش مسئولان رساندند.

وی تأکید کرد: مسئولان ما کاری بسیار دشوار دارند. به اعتقاد من باید یک میز خدمت و رسیدگی به مشکلات مردمی در قالب گفت‌وگوی ماهانه تدارک ببینند تا رنج و مشکلاتشان بازگو شود و از همان تریبون با مسئولان نظام صحبت کنند، زیرا گفت‌وگو همیشه سازنده بوده است.

این کارگردان سینما با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری درباره وحدت و اتحاد ملی بیان کرد: ایشان مردم را به اتحاد و همبستگی تشویق کردند و این وفاق ملی و در کنار هم بودن مردم و دولت همیشه سازنده بوده است. ملت و دولت در کنار هم می‌توانند به نتایج خوب برسند و دولت با شنیدن صحبت‌های ملت و حل مشکلات آن‌ها راه نفوذ بیگانگان را مسدود می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۰:۰۵

بعدش نون ملت با قطع اینترنت آجر کردین. این سپاس گزاری شماست.

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۳:۱۶

وضع کره شمالی از مردم ما بهتر است در کره شمالی مردم می توانند از پیامک یا پیام رسان داخلی استفاده کنند اما در ایران دوستان حتی به پیامک یا پیام رسان داخلی خودشان هم اعتماد ندارند....با قطع اینترنت بین الملل سفره مردم خالی تر می شود