• جمعه / ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404102614430
  • منبع : نمایندگی مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

ذخیره سازی ۴۰۰ تن میوه شب عید در مازندران

ذخیره سازی ۴۰۰ تن میوه شب عید در مازندران

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: حدود ۲۰۰ تن سیب درختی و بیش از ۲۰۰ تن پرتقال با هدف تنظیم بازار نوروز ۱۴۰۵ ذخیره شده است.

اسدالله تیموری در تشریح این خبر اظهار کرد: این میوه‌ها در زمان مقرر از طریق شبکه‌های تعیین‌شده در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی گفت: تأمین و توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم استان در ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروز با برنامه‌ریزی گسترده در دستور کار قرار دارد.  

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر ضرورت تأمین اقلام اساسی، افزود: در این راستا کالاهای اساسی ازجمله برنج، آرد، گوشت سفید و قرمز، روغن، شکر و خرما به میزان کافی تهیه و ذخیره‌سازی شده است تا نیاز شهروندان در این ایام به خوبی تأمین شود.

تیموری گفت: همچنین بیش از ۶ تن خرما برای این ماه ذخیره‌سازی شده و مقادیر مورد نیاز روغن و شکر نیز برای هر دو مقطع زمانی ماه رمضان و تعطیلات نوروز تأمین شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در روز جمعه ۲۶ دی، وی افزود: استان مازندران آمادگی کامل برای تأمین نیازهای اساسی مردم در ایام پیش‌رو را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۳:۰۷

اصلا بگو ۱۰ هزار تن … کی دل عید داره .. کی پول داره عید بگیر .. ملت رو بدبخت و گدا کردین ..