• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404112313853
  • خبرنگار : 50659

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان اعلام کرد

شرکت ۳۰۲ داوطلب در آزمون استخدامی شرکت نیروی برق و دهیاری اردبیل

شرکت ۳۰۲ داوطلب در آزمون استخدامی شرکت نیروی برق و دهیاری اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: همزمان با سراسر کشور و به همت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، آزمون استخدامی بکارگیری نیروی انسانی شرکت های توزیع نیروی برق و آزمون قرارداد مدت معین در دهیاری های کشور در اردبیل نیز برگزار شد.

بهرنگ کوهی در گفت وگو با ایسنا با اعلام این مطب در حاشیه برگزاری این آزمون تصریح کرد: بکارگیری نیروی انسانی شرکت های توزیع نیروی برق امروز با شرکت ۳۰۲ داوطلب در استان اردبیل برگزار شد.

وی با اعلام اینکه ۱۲ نفر از این تعداد را زنان و ۲۹۰ نفر را مردان تشکیل می‌دهد بیان داشت: پذیرفته شدگان بعد از طی مراحل گزینش و مصاحبه در شغل‌های مشخص شده مشغول به کار خواهند شد.

کوهی ادامه داد: در آزمون استخدامی قرارداد مدت معین در دهیاری های کشور نیز ۴۹۳ نفر داوطلب شرکت کرده اند که ۵۵ نفر را زنان و ۴۳۸ نفر را مردان تشکیل می دهد.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان اردبیل از برگزاری این آزمون در دانشگاه پیام نور استان خبر داد و گفت: این آزمون به همت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی و با حضور ناظرین استانداری ، شرکت برق منطقه استان برگزار شد.

وی گفت: نتایج اولیه این آزمون ها یک ماه بعد از طریق سایت آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی ‌www.hrtc.ir اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha