• جمعه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404112414213
  • خبرنگار : 71951

رییس اتاق اصناف شهرستان خبر داد

بخشودگی ۷ میلیارد ریالی جرایم مالیاتی مودیان ورامینی تا ۲۸ بهمن

بخشودگی ۷ میلیارد ریالی جرایم مالیاتی مودیان ورامینی تا ۲۸ بهمن

ایسنا/تهران رییس اتاق اصناف شهرستان ورامین، از بخشودگی ۷ میلیارد ریالی جرایم مالیاتی مودیان فاقد بدهی یا مودیانی که تا ۲۸ بهمن ماه بدهی خود را پرداخت کنند، خبر داد.

حمیدرضا فرجی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دستور رییس جمهور مبنی بر حمایت از کسب‌وکارهای خرد و صاحبان مشاغل، اظهار کرد: بر اساس این مصوبه، کلیه مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات و جرایم قابل بخشش یا مودیانی که بدهی خود را تا ۲۸ بهمن ماه پرداخت کنند، تا سقف ۷ میلیارد ریال مشمول بخشودگی خواهند شد.

وی افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از سقف مذکور باشد، مودیان می‌توانند با پرداخت مازاد، از بخشودگی تا ۷ میلیارد ریال بهره‌مند شوند.

رییس اتاق اصناف ورامین توضیح داد: منظور از بدهی مالیاتی جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم قابل بخشش در تمامی منابع و دوره‌هاست و اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی ندارد. در صورت احراز شرایط، میزان مندرج در مصوبه به‌طور خودکار اعمال خواهد شد.

فرجی گفت: برای بهره‌مندی حداکثری مودیان، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه مدنظر قرار می‌گیرد و تغییرات بعد از این تاریخ تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد، مگر اینکه مودی درخواست دهد.

وی با اشاره به جرایم بدهی مالیاتی افزود: میزان جرایم پس از اعمال بخشودگی‌های قبلی در پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان قابل محاسبه است و صرفاً پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ملاک خواهد بود.

فرجی درباره مودیانی که پرونده مالیاتی در مراحل دادرسی دارند، گفت: این افراد می‌توانند با انصراف از اعتراض خود، از مفاد این بخشودگی بهره‌مند شوند. مودیانی که تمایلی به استفاده از این مصوبه ندارند، می‌توانند از بخشنامه‌های قبلی سازمان امور مالیاتی با رعایت مقررات مربوطه استفاده کنند.

وی در پایان تاکید کرد: اگر جمع جرایم قابل بخشش تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه کمتر یا مساوی ۷ میلیارد ریال باشد، جرایم به صورت ۱۰۰ درصد بخشیده می‌شود و اگر بیشتر از این مبلغ باشد، مودیان با پرداخت مازاد می‌توانند بخشودگی کامل ۷ میلیارد ریالی را دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha