قهرمان شاهی گفت: پرونده قاچاق سرخکن، اتو، همزن، ساندویچ ساز، ماشین اصلاح به ارزش سه میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ازنا رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای قاچاق، متخلف ردیف اول را به پرداخت سه میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.
شاهی گفت: شعبه همچنین برای خودروی حامل کالای قاچاق ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف ردیف اول را به پرداخت پنج میلیارد و ۶۱۱ میلیون ریال جریمه محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه متخلف ردیف دوم را به پرداخت سه میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال برابر ارزش کالا محکوم و در مجموع متخلفان این پرونده متهمان را به پرداخت هشت میلیارد و ۷۲۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی لرستان در روز یکشنبه ۲۶ بهمن، شاهی گفت: مأموران نیروی انتظامی شهرستان ازنا از یک دستگاه خودرو محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
انتهای پیام


نظرات