• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404112715912
  • خبرنگار : 71951

مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در ری افتتاح شد

 مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در ری افتتاح شد

ایسنا/تهران مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران در آیین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز «تالی پارک» ری با تاکید بر توسعه فضاهای آموزشی مهارتی اظهار کرد: در حال حاضر از آموزش‌های نظری به سمت مهارت‌آموزی حرکت کرده‌ایم و نزدیک به ۵۰ درصد کلاس‌های پایه دهم به رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای اختصاص یافته است.

یوسف بهارلو روز دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه در حاشیه این مراسم ‌با اشاره به سهم قابل توجه استان تهران در پروژه‌های مدرسه‌سازی افزود: بخش عمده مدارسی که در سراسر کشور در حال ساخت است، در این استان تعریف شده و بیش از ۵۰ هزار مترمربع زمین از سوی شهرداری‌ها تحویل آموزش‌ و پرورش شد و منابع مالی مورد نیاز نیز با مشارکت خیرین، فعالان اقتصادی و اداره کل نوسازی مدارس تأمین شده است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران همچنین تاکید کرد که بخشی از مدارس با استفاده از ظرفیت ماده ۱۸ قانون شوراهای آموزش‌وپرورش توسط انبوه‌سازان ساخته می‌شود، اما خیران با انگیزه اجتماعی و باور مسئولیت اجتماعی در مسیر مدرسه‌سازی گام برداشته‌اند و این اقدام شایسته تقدیر است.

بهارلو با قدردانی از خیرین، خواستار مشارکت آنان در تجهیز هنرستان‌ها شد و گفت: تأمین تجهیزات به‌روز آموزشی و مهارتی می‌تواند زمینه تربیت نیروی انسانی توانمند و آماده ورود به بازار کار را فراهم کند.

وی همچنین به کاهش تراکم کلاس‌ها اشاره کرد و افزود: میانگین دانش‌آموزان در هر کلاس از ۳۳ نفر سال گذشته به ۲۹ نفر در حال حاضر کاهش یافته است و در برخی مدارس این عدد قبلاً به ۴۰ نفر می‌رسید.

داوود بیدار، مدیرعامل گروه انبوه‌سازی و خیر مدرسه‌ساز، در این مراسم گفت: تلاش کردیم فراتر از تعهدات قانونی ماده ۱۸ عمل کنیم و با نگاه مسئولیت اجتماعی، پیشگام ساخت مدرسه باشیم. این مدرسه نخستین پروژه مدرسه‌سازی یک انبوه‌ساز در استان تهران است و با کیفیت حدود ۳۰ درصد بالاتر از استانداردهای ابلاغی ساخته شده است.

وی افزود: تمام مراحل از طراحی تا اجرا با رعایت کیفیت انجام شده و این مدرسه در حوزه تجهیزات آموزشی و فعالیت‌های فرهنگی نیز تحت پشتیبانی ما خواهد بود.

بیدار همچنین از آغاز پروژه دوم مدرسه‌سازی گروه خبر داد و گفت: «آیین خشت‌گذاری مدرسه‌ای دیگر با ۱۸ کلاس و زیربنای حدود ۲۵۰۰ مترمربع در شهرری برگزار شده و تلاش خواهیم کرد با کیفیت بالا آن را به بهره‌برداری برسانیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان تهران، در روز دوشنبه ۲۷ بهمن، کارشناسان آموزش و پرورش معتقدند که مشارکت خیرین و انبوه‌سازان، علاوه بر کاهش تراکم کلاس‌ها و افزایش کیفیت آموزشی، مسیر حرکت از آموزش نظری به مهارت‌آموزی را تسریع کرده و ظرفیت دانش‌آموزان برای ورود به بازار کار را افزایش داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha