• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 91082415267
  • خبرنگار : 71133

50 روز از انتشار یک گزارش تکان‌دهنده گذشت،

حاج کاظم «آژانس شیشه‌ای» همچنان پیگیر اعزام حاج ناصر

حاج کاظم «آژانس شیشه‌ای» همچنان پیگیر اعزام حاج ناصر

با گذشت 50 روز از ارسال گزارش «حرف‌های تکان‌دهنده حاج‌ناصر در حضور حاج‌کاظم آژانس شیشه‌ای» هنوز اقدامی در جهت اعزام این جانباز بالای 70 درصد جهت مداوا به خارج از کشور نشده است.

با گذشت 50 روز از ارسال گزارش «حرف‌های تکان‌دهنده حاج‌ناصر در حضور حاج‌کاظم آژانس شیشه‌ای» هنوز اقدامی در جهت اعزام این جانباز بالای 70 درصد جهت مداوا به خارج از کشور نشده است.

پرویز پرستویی که پیگیر درمان حاج ناصر افشار است در گفت‌وگوی کوتاهی به خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: هنوز هیچ اقدامی نشده و مسئولین واکنشی نداشته‌اند و حال حاج ناصر هر روز بدتر، بدتر می شود و متاسفانه از 36 نفری که منتظر اعزام هستند، 4 نفر فوت کردند.

شب گذشته (سه شنبه 23 آبان ماه)هم گزارشی در 20:30 و بخش خبری ساعت 22 شبکه سه پخش شد که کامران نجف زاده 50 روز پس از ارسال گزارش ایسنا به همراه پرویز پرستویی به دیدار این جانباز رفت.

اوایل مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس پرستویی به همراه خبرنگار ایسنا به منزل ناصر افشار رفت و مشکلات این جانباز جنگ تحمیلی منعکس شد و در پی آن تعداد زیادی از مردم از طریق سامانه‌ی انتشار دیدگاه‌های مخاطبان ایسنا خواهان اعلام شماره حساب و تامین هزینه‌های اعزام شدند.

ناصر افشار هم اعلام کرد: این اعزام و پیگیری‌های بعد از آن باید از طریق دولت انجام شود و به صورت شخصی نمی‌توان اقدام کرد.

او گفته بود: سال 84 برای درمان به آلمان رفتیم. مدتی آنجا بودیم و روند خیلی مثبت بود. پروفسور مهاجر که پیگیر وضعیت من بود عهد کرد درمان من تحت نظر ایشان انجام شود و مورد قبول هم واقع شد ومشکلی نبود. باید 6 ماه بعد دوباره به آلمان می‌رفتم که به تغییر و تحولات مدیریت بنیاد شهید خورد و گفتند باید همین جا درمان شویم، در حالی که هزینه این کار در آلمان یک‌سوم ایران است و تنها هزینه تخت گرفته می‌شود. یک سال و نیم است از زمانی که باید به آلمان اعزام شوم گذشته و هر چه دیرتر شود وضعیت بدتر می‌شود. ما رهاشده‌ترین افراد در جامعه هستیم و هر که خواست، این موضوع را ثابت می‌کنم. مگر چند نفر مانند من در میان جانبازان هستند که باید همیشه درگیر درمان باشند؟ حداقل بگذارید در این عمر باقی‌مانده درد کمتری بکشم.

پرستویی هم اظهار کرده بود: چرا باید برای اعزام چنین فردی این‌قدر سنگ‌اندازی شود. خود پرفسور مهاجر گفته برای مداوای ایشان لازم است تیم پزشکی‌اش که در آلمان مستقر هستند، حضور داشته باشند و اگر ایشان بروند یک‌سوم هزینه ایران است. آیا این آدم 15 میلیون ارزش ندارد؟ این رقم در مقابل هزینه‌ای که برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس می‌کنیم، بسیار ناچیز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۴ ۲۰:۵۷

سلام علیکم، امثال حاج ناصر افشار زیاد هست متاسفانه هیچ به فکر خانواده شهداء و ایثارگران نیستند! بنده با 40 درصد جانبازی و بیش از 4 ترکش در سرم با مشکلات زیادی روبه‌رو هستم که متاسفانه اصلا به فکر رسیدگی و خدمات نیستن و طوري با آدم برخورد می‌کنند كه انگار ارث آنها را طلب کردیم! سیدمهدی موسوی‌نسب - اهواز

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۴ ۲۱:۰۵

لطفا شماره حساب بدین 15 میلیون که چیزی نیست.

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۴ ۲۱:۱۱

وای بر ما! وای برما...!

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۵ ۰۸:۱۱

خاك خاك خاك بر سر من! با اين مديران و ... خدايا مرگ بر ما نازل كن تا نبينيم حرف جاي عمل را گرفته! آخه 15 ميليون نه 100 ميليون هم واسه اينها كه جونشون رو دادن، پولي نيست. ماشين اين آقازاده‌هاي ... قيمتش چند برابر اينهاست...؟! بالاخره همه يه روز مي‌ميريم. چه جوري اين مديران جان خواهند داد باشد كه ببينيم...!