• پنجشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۱ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 91091608385
  • منبع : نمایندگی خوزستان

پوست کیوی را مصرف نکنید

پوست کیوی را مصرف نکنید

ایسنا/خوزستان یک متخصص تغذیه گفت: کیوی دارای مقدار زیادی ویتامین C است.

یک متخصص تغذیه گفت: کیوی دارای مقدار زیادی ویتامین C است.

دکتر دردانه حسین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌، منطقه خوزستان، اظهار کرد:

در هر 100 گرم از کیوی، 90 میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد که بسیار مطلوب است. در شرایط معمول مقدار ویتامین C مورد نیاز یک زن در روز 75 میلی‌گرم و برای مرد 90 میلی‌گرم است که این میزان نیاز را کیوی می‌تواند به راحتی رفع کند.

وی افزود: ‌ویتامین‌های گروهB نیز در کیوی موجود است که فولات یکی از این ویتامین‌ها است. پتانسیم نیز که یکی از عناصر الکترولیت‌های ضروری بدن است، در کیوی وجود دارد. ویتامین E نیز در این میوه زیاد است. ویتامین‌ E و C هر دو آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که برای پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها مفید هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ویتامین C موجب جذب بیشتر آهن در بدن می‌شود و ویتامین C موجود در کیوی، بر جذب آهن موجود در داروهای گیاهی تاثیر بیشتری دارد.

وی ادامه داد: کیوی همچنین کراتین دارد که پیش‌ساز ویتامین A است. مقداری هم فیبر دارد که البته بیشتر فیبر آن درون پوست این میوه قرار دارد.

حسین تصریح کرد: بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها در مزارع کشاورزی مصرف نشود چرا که ممکن است سمی در پوست میوه باقی مانده باشد. به هر حال برای استفاده از پوست میوه، باید آن را خوب شست‌وشو کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۲۲:۰۶

چیز به خصوصی نداشت!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۰:۰۲

سلام، بعضا بعد از خوردن کیوی حالت تهوع به من دست می‌دهد که فكر می‌کنم علت آن چیده شدن میوه کال و رسیدن آن در خارج از درخت باشد. ممنون می‌شوم آقای دکتر در این مورد توضیح فرمایند. با سپاس

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۲۰ ۱۶:۳۶

دوست عزیز سلام، ضمن تشکر از شما که این مطلب زیبا را نوشتید. باید به عرض برسانم سمومی که دارای خاصیت نفوذی، نیمه نفوذی و از همه مهمتر سیستمیک هستند در بافت‌های گیاه وارد شده و باید حتماً دوره کارنس خود را در روی گیاه سپری نمایند تا اثر آنها از بین رفته و سمیتی نداشته باشند. لازم به ذکر است به شما نویسنده مهترم{محترم} عرض نمایم در شرایطی که این دوره بر روی گیاه طی نشود هرچه شما میوه را بشویید سم موجود در پوست آن پاک نخواهد شد یعنی تمام میوه‌هایی که بدین صورت مصرف می‌کنید چنین مشکلی دارند و کاش قبل از چاپ این مطلب با یک متخصص گیاهپزشکي مشورت می‌کردید. متشکرم حتماً منتظر پاسخ شما هستم اگر برای شما ارزشی داشته باشد!