• شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 92022114005
  • منبع : نمایندگی همدان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان: بازارهای همدان نقطه ایمن ندارند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان: بازارهای همدان نقطه ایمن ندارند

ایسنا/همدان مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان از نبودن نقاط ایمن در بازارهای همدان اظهار نگرانی کرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان از نبودن نقاط ایمن در بازارهای همدان اظهار نگرانی کرد.

"رضا عسکری" در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه همدان، عنوان کرد: در حادثه آتش‌سوزی صبح روز جمعه در منطقه پشت پاساژ قدس و محله نخود بریزها شش مغازه و 10 انباری طعمه آتش شدند.

وی اظهار کرد: این حادثه هیچ نوع تلفاتی نداشته اما خسارتهای وارد شده در حال برآورد است.

عسکری خاطرنشان کرد: این آتش‌سوزی در ساعت 9 و 10 دقیقه صبح روز جمعه اتفاق افتاد که توسط تماس تلفنی یکی از شهروندان با عملیات امداد آتش‌نشانی،‌ مجموعه آتش‌نشانی طرف سه دقیقه در محل حادثه حضور یافتند، علت اصلی این حادثه تاکنون مشخص نشده و در حال بررسی است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی با اشاره به اینکه در سال گذشته یک مورد آتش‌سوزی در این منطقه به وقوع پیوسته است، گفت: هیچ نقطه‌ای در بازارهای همدان ایمن نبوده و همگی در وضعیت اضطرارند چرا که بافتهای بازار همدان همگی قدیمی هستند.

وی تصریح کرد: یک طرح جامع برای جلوگیری از این گونه حوادث در بازار در نظر گرفته شده که این طرح زمان بر بوده و ظرف چندین ماه قابل اجرا نیست همچنین اجرای این طرح جدی گرفته نشده است.

عسکری گفت: مسوولان دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند تا با این گونه حوادث مواجه نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha