• چهارشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۲ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 92092718641
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

با خواص پرتقال بیشتر آشنا شویم

با خواص پرتقال بیشتر آشنا شویم

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس تغذیه‌ی مرکز بهداشت بجنورد گفت: با مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C می‌توان از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد.

کارشناس تغذیه‌ی مرکز بهداشت بجنورد گفت: با مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C می‌توان از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد.

«شهلا جودت» در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خراسان‌شمالی، افزود: دریافت کافی ویتامین C با مصرف پرتقال در کاهش ابتلا به سرماخوردگی و طول مدت این بیماری تاثیر بسزایی دارد.

وی ادامه داد: ویتامین C موجود در مرکبات سبب مهار تشکیل مواد سرطان‌زا در معده می‌شود.

کارشناس تغذیه‌ی مرکز بهداشت بجنورد با بیان اینکه خطر ابتلا به سرطان نای در افرادی با میزان مصرف فراوان پرتقال 50 درصد کمتر از افرادیست که پرتقال کم مصرف می‌کنند، تصریح کرد: مصرف منظم و فراوان مرکبات یکی از روش‌های پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز هست.

جودت با بیان این‌که افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند، گفت: پرتقال به علت داشتن فولات برای پیشگیری از کم‌خونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.

وی خاطر نشان کرد: این میوه پرخاصیت سرشار انواع ویتامین‌ها، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم، فسفر، منیزیوم و مس است که همه‌ی این مواد در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها موثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha