• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 93080703666
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

لبو را با شکر نخورید

لبو را با شکر نخورید

ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد لبو را با شکر نخورند، زیرا موجب افزایش کالری آن و در نهایت چاقی می‌شود.

یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد لبو را با شکر نخورند، زیرا موجب افزایش کالری آن و در نهایت چاقی می‌شود.

مریم شیرمستی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، به ویژگی‌های لبو به عنوان یکی دیگر از سبزیجات پاییزی اشاره و تصریح کرد: رنگ قرمز موجود در لبو ناشی از آنتی اکسیدان‌های وجود در آن است و خاصیت ضدسرطانی فراوانی دارد.

وی افزود: لبو محتوای قابل توجهی کلسیم دارد که برای کودکان در سن رشد و تحکیم استخوان‌ها مفید است.

شیرمستی معتقد است، افرادی که ورم و زخم معده دارند باید مصرف لبو را محدود کنند.

یک کارشناس تغذیه در ادامه به خواص چغندرقند اشاره کرد و گفت: مصرف چغندر قند کلیه‌ها را تقویت می‌کند.

وی اظهار کرد: چغندر قند از جمله سبزیجات پاییزی است که در دسته ریشه‌ها قرار می‌گیرد و از حدود چهار قرن قبل از میلاد شناخته شده است.

وی به محتوای بالای آهن و ویتامین‌های گروه B و C موجود در چغندرقند اشاره و عنوان کرد: این سبزی برای تقویت کلیه‌ها مفید است و خاصیت ادرار‌آوری دارد.

به گفته این کارشناس تغذیه چغندرقند ملین نیز هست و مصرف آن برای افرادی که لاغر هستند و قندخون ندارند بسیار مفید است.

شیرمستی تاکید کرد: افرادی که قند خون دارند، باید مصرف چغندر قند را محدود کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha