• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 93081808243
  • منبع : نمایندگی گیلان

جزییات مرگ قایقران تیم بندر انزلی

جزییات مرگ قایقران تیم بندر انزلی

ایسنا/گیلان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان جزییات مرگ قایقران تیم ملی در حین تمرین را تشریح کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان جزییات مرگ قایقران تیم ملی در حین تمرین را تشریح کرد.

دکتر علیرضا خصوصی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه گیلان گفت: امدادگران جمعیت هلال‌احمر هنوز موفق به پیدا کردن جسد این قایقران نشده‌اند.

وی با تشریح حادثه افزود: صبح دیروز شادی سرخیل عضو تیم قایقرانی به همراه 12 قایقران دیگر و دو قایق موتوری در پیست قایقرانی تالاب انزلی در حال تمرین بوده که به دلایل نامعلوم قایق وی واژگون شد و قبل از اینکه قایق به زیر آب رود جسد وی به زیر آب رفت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان با بیان اینکه دلیل این حادثه می‌تواند سرمای هوا بوده یا عدم داشتن جلیقه نجات توسط مرحومه، افزود: این ورزشکاران برای حضور در مسابقات کشوری در حال تمرین بود و قرار بود فردا برای مسابقات اعزام شوند.

خصوصی با تقدیر از زحمات اکبر صبربخش رئیس جمعیت هلال‌احمر انزلی و نائب رئیس هیئت قایقرانی ادامه داد: پس از وقوع حادثه و واژگونی قایق بلافاصله تیم‌های هلال‌احمر، نیروی دریایی و دریابانی بنادر و کشتیرانی انزلی به جست‌وجوی جسد شتافته اما متاسفانه موفق به یافتن جسد نشده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان با تاکید بر اینکه با تمام امکانات همه نیروهای امدادی در جست‌وجوی جسد این قایقران هستند، گفت: 25 غواص هلال‌احمر، نیروی دریایی و دریابانی انزلی امروز نیز در جست‌وجوی جسد مرحومه خواهند بود.

به گزارش ایسنا، شادی سرخیل دختر 21 ساله عضو تیم قایقرانی بندر انزلی صبح دیروز برای تمرین قایقرانی به مرداب انزلی رفته بود به دلیل واژگونی قایق غرق شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha